Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Operasyoncu
    • Bugün

Arkadaşlar Herkesi Forum Kuralları ve Boyutlarına Uygun olan her avatarı yükleyebilirsiniz ve Böylelikle Farklılık Oluşturabilirsiniz.

Avatarınız Profil - Üye Resim Değiştir - Ordan Gözat ve Yükle
  • Mur@T_ERISKIN
    Bağımlı
    • 05 Temmuz 2007
    • 1019

Sn. Operasyoncu, Avatar resmi yüklemede problem yaşıyorum. Dışarıdaki bir sunucuya yüklemeyi kabul etmiyor. Sitenin sunucusuna yüklediğimde ise çok küçük bir boyuta getiriyor. Avatar anlaşılmıyor bile. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum bilmiyorum ama sanırım bir problem olabilir.

Yorum

• Operasyoncu

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sn. Operasyoncu, Avatar resmi yüklemede problem yaşıyorum. Dışarıdaki bir sunucuya yüklemeyi kabul etmiyor. Sitenin sunucusuna yüklediğimde ise çok küçük bir boyuta getiriyor. Avatar anlaşılmıyor bile. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum bilmiyorum ama sanırım bir problem olabilir.
      avatarların boyutu nedir Çünkü Sitemize 100x100 Boyutundaki avatar yüklemelerine izin veriyoruz Dışardaki Sunucudanda yükleme yapsanız yine 100x100 geçmeyecek boyuta getiriyor

Yorum

• Operasyoncu

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Tekrar Bir Deneyin Bakalım halolmuşmu yoksa Sorun Devam mı Ediyor

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

Kullanıcı üye resmi yükleme boyutları 120 x 120 pixel olarak güncellenmiştir.

Yorum

Working...
          X

Debug Information