ilerde o iskelenin dili olsada konuşsa dersiniz.................
23 MAYIS 2010 Kahvaltı Programı
Collapse
X
-
-
Günaydın arkadaşlar...
Gelmeyi çok istiyordum ama rahatsızlandım... sesim bile çıkmıyor zaten... bitkinlik de üzerinin tuzu biberi oldu... çok hoş bir sohbeti kaçıracağım için üzgünüm...
Sevgili radyolog, teveccühünüz için teşekkür ederim... istendikten sonra görüşülür yine... bir dahaki sefere artık...
Fotoları görmeyi çok isterim... sizlere kocaman eğlenceler...
Yorum
-
Sn Tdogan,
Aslinda ben radyolog abimden daha buyuk hayraninizim.
Sizin gidemeyeceginizi ogrenince rahatladim, desem yalan olmaz. Simurg Hocam benim donusume bir party daha verecekti. Denk getirebilirsek o zaman ins muhabbet vesilesi yapariz. Saglik ve afiyet diliyorum, en acilinden. Gecmis olsun.
Sn Keten mangal isine girdiniz mi bugun, yoksa bi dahaki sefere mi yapacaksiniz? ;) Arkadaslar 3-5 resim koyacaklar mi gunun anlam ve onemine binaen acaba..?
Selam ve muhabbetle.
freesky
Yorum
-
kahvaltıdan ılk havadısler benden olsun...
cok guzeldi..muhabbet..burdan yazistigimiz fakat yuzunu gormedigimiz abilerimizi gormek gayet keyifliydi..herkese tek tek tekrardan saygilar..
haziranda tekrar gorusmek uzere..Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Emirgandaxxmel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkahvaltıdan ılk havadısler benden olsun...
cok guzeldi..muhabbet..burdan yazistigimiz fakat yuzunu gormedigimiz abilerimizi gormek gayet keyifliydi..herkese tek tek tekrardan saygilar..
haziranda tekrar gorusmek uzere..
İstanbulun yeşilinin mecburen bozulmadığı (Milli saraylara bağlı)
Bir ortamında kahvaltıya vesile olan tüm dostlara
teşekkür ederimü
Resimleri koyarlar heraldeKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
memnun olduk tanıdığımıza tanıştığımıza sevgilerxxmel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkahvaltıdan ılk havadısler benden olsun...
haziranda tekrar gorusmek uzere..
Yorum
-
bende cok memnun oldum abi..muhabetteiniz cok guzeldi..ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermemnun olduk tanıdığımıza tanıştığımıza sevgilerOnlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Cevap: 23 MAYIS 2010 Kahvaltı Programı
Geçmiş olsun, inş. daha sonraki organizasyonlarda görüşürüz..tdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın arkadaşlar...
Gelmeyi çok istiyordum ama rahatsızlandım... sesim bile çıkmıyor zaten... bitkinlik de üzerinin tuzu biberi oldu... çok hoş bir sohbeti kaçıracağım için üzgünüm...
Sevgili radyolog, teveccühünüz için teşekkür ederim... istendikten sonra görüşülür yine... bir dahaki sefere artık...
Fotoları görmeyi çok isterim... sizlere kocaman eğlenceler...
Yorum
-
Bende gelemediğim için çok üzüldüm..
Kısmet olmadı bu seferde..
Sağlık olsun.
Resimleri bekliyoruz..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Gözler sizi aradı abi..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende gelemediğim için çok üzüldüm..
Kısmet olmadı bu seferde..
Sağlık olsun.
Resimleri bekliyoruz..
İnş. başka programlarda görürüz..
Yorum
-
dün gece gelme işini ayarlamıştım, ama sabah işler değişti... misafirerim vardı.... onları bu akşam yolcu ettim..
tüyoları kaçırdım, bir dahaki buluşmada geleceğim inşallah.....
güzel bir gün geçirdiğinize eminim.....
hani foto yokmu hiç.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Foto var da makinanın bağlantı kablosu işyerinde kalmış. Yarın sabah atarız artık...guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün gece gelme işini ayarlamıştım, ama sabah işler değişti... misafirerim vardı.... onları bu akşam yolcu ettim..
tüyoları kaçırdım, bir dahaki buluşmada geleceğim inşallah.....
güzel bir gün geçirdiğinize eminim.....
hani foto yokmu hiç.........
Çok şey kaçırdın...;)
Yorum
Yorum