simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Nasıl bir forum istiyorsunuz ?
Collapse
X
-
herhangi bir yanlışlık yok arkadaşlar... ben mi farkemedim acaba..?
-
SN . GÜNEŞ BUGÜN FARKETTİM, SAAT ARASIRA KENDİLİĞİNDEN DEĞİŞİYOR, SORUNU ÇÖMEYE ÇALIŞAĞIM. tEŞEKKÜRLER..
Yorum
-
Sorun ya serverın reset atılmasından ya da kullanıcının cookie ayarlarından kaynaklanıyo olabilir bilgine..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSN . GÜNEŞ BUGÜN FARKETTİM, SAAT ARASIRA KENDİLİĞİNDEN DEĞİŞİYOR, SORUNU ÇÖMEYE ÇALIŞAĞIM. tEŞEKKÜRLER..
Bu arada simurg üstad bu forumu şans eseri buldum buradan öğreneceğim çok şey var..
Borsa hakkında fazla bilgim yok fakat web programlama forum eklentileri falan web ile ilgili ne yardım ihtiyacınız olursa yardım edebilirim.
saygılar..
Yorum
-
Aslında yardıma ihyiyaç duyuyoruzi forum işlerinde. Sağolsun operasyoncu dostum işlerimizi halletmeye çalışıyor. Benim bu konularda pek bilgim yok zaten. Yardımcı olursanız tabiki sevinirim.eyasyerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSorun ya serverın reset atılmasından ya da kullanıcının cookie ayarlarından kaynaklanıyo olabilir bilgine..
Bu arada simurg üstad bu forumu şans eseri buldum buradan öğreneceğim çok şey var..
Borsa hakkında fazla bilgim yok fakat web programlama forum eklentileri falan web ile ilgili ne yardım ihtiyacınız olursa yardım edebilirim.
saygılar..
Yorum
-
Sağol Simurg Üstadım valla bu aralar astım burayı şu sınavlar geçsin 05-06 sınavlarım var ondan sonra siz beni görünsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAslında yardıma ihyiyaç duyuyoruzi forum işlerinde. Sağolsun operasyoncu dostum işlerimizi halletmeye çalışıyor. Benim bu konularda pek bilgim yok zaten. Yardımcı olursanız tabiki sevinirim.
En başta Çok teşekkür ederim arkadaşım yardım gerektiğinde simurg üstadım sizle irtibata geçer ilginiz için sağoleyasyerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertabikide seve seve yardımcı olabilirim..
Günün büyük bi bölümü bilgisayar başındayım web programlamasıyla uraşıyorum..
Şu anda holidayingumbet.com forumunu düzenliyorum herhangi bir yardım ihtiyacında bi mesajın yeterli
Yorum
-
Ne ballısın.Maşşallah.Böyle bir dönemde, keşke benim de sınavlarım olaydı.Operasyoncu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağol Simurg Üstadım valla bu aralar astım burayı şu sınavlar geçsin 05-06 sınavlarım var ondan sonra siz beni görün
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
sn güneş yeniden açtım. video formatında müzikler ekleyebilirsiniz.güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermüzik adı altın da bir topiğimiz olmayacakmı?
Yorum
-
Forumu gezerken "Hoşgeldin" diye bir bölüm gördüm.. orda yeni üye olan arkadaşlarımıza buyurun.. diyoruz da.. çoğu görmüyor..
buyurun hoşgeldinizler.. havada kalıyor..
aranıza yeni geldim.. forumun yeni üyesiyim.. gibi onların ağızından söylüyormuşcasına bir bölüm açsak daha katılımlı olur sanırım
(sadece fikir..)Yapabildiklerim Yapabiliceklerimin Yarısı Bile Değil
Yorum
-
kendini tanıtma gibi mi olsun..?zerisz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForumu gezerken "Hoşgeldin" diye bir bölüm gördüm.. orda yeni üye olan arkadaşlarımıza buyurun.. diyoruz da.. çoğu görmüyor..
buyurun hoşgeldinizler.. havada kalıyor..
aranıza yeni geldim.. forumun yeni üyesiyim.. gibi onların ağızından söylüyormuşcasına bir bölüm açsak daha katılımlı olur sanırım
(sadece fikir..)
Yorum
-
sanırım güneşş de benimle aynı fikirde...güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence yeni üye arkadaşların bir çoğu bu topiği farketmiyorlar bile.hoşgeldin mesajları için en cazip olanı özel msj.
evet sn. simurg onlar kendilerini tanıtsınlar biz demiyelim hoşgeldin diye.. sonra deriz.. daha hoş olur.. bazı forum sitelerinde gördüm daha sağlıklı oluyor..Yapabildiklerim Yapabiliceklerimin Yarısı Bile Değil
Yorum
Yorum