smile6
Nasıl bir forum istiyorsunuz ?
Collapse
X
-
Sn yöneticinin size selami var... Ilgileniriz efendim.. No problema...NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayin yonetici,
ziyaretci defteri eklemek mumkun mudur acaba?
. tesekkurler!.
Yorum
-
cooook tesekkurler.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn yöneticinin size selami var... Ilgileniriz efendim.. No problema...
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercooook tesekkurler.
.
Bu arada sizden rican Sn NUNU...
Begendiginiz, hosunuza giden ve bizde olmayan tüm smileyleri toplayip tek yazi yani paket halinde buraya ekleyin isterseniz.... Bizlerde onlari forum smileyleri arasina katalim... Olurmu?
Yorum
-
degerli yoneticim, tesaduf eseri bulmustum o smile'leri zaten. tek bir mesaja ekleyemedim, daha dodurusu nasil yapabilecegimi bilemedim. simdilik bunlari eklemek mumkun mudur acaba?EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada sizden rican Sn NUNU...
Begendiginiz, hosunuza giden ve bizde olmayan tüm smileyleri toplayip tek yazi yani paket halinde buraya ekleyin isterseniz.... Bizlerde onlari forum smileyleri arasina katalim... Olurmu?
bir de gerci sn. simurg'u online gordugum sirada ona ozelden yazmistim ama tam o esnada offline olmustu, signatire resmi eklemistim kendime ama mesajlarda gorunmuyor. halbuku kayitli gorunuyor. bos bir zamaninizda bir ilgilenebilmeniz mumkun mudur acaba? coookkk tesekkurler.
biliyorum, nerden bela oldu bu ayu da diyeceksiniz.
.
Yorum
-
Simdiye dek eklediklerinizi derler toplar forum kullanimina sunariz o sorun degil..NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdegerli yoneticim, tesaduf eseri bulmustum o smile'leri zaten. tek bir mesaja ekleyemedim, daha dodurusu nasil yapabilecegimi bilemedim. simdilik bunlari eklemek mumkun mudur acaba?
bir de gerci sn. simurg'u online gordugum sirada ona ozelden yazmistim ama tam o esnada offline olmustu, signatire resmi eklemistim kendime ama mesajlarda gorunmuyor. halbuku kayitli gorunuyor. bos bir zamaninizda bir ilgilenebilmeniz mumkun mudur acaba? coookkk tesekkurler.
biliyorum, nerden bela oldu bu ayu da diyeceksiniz.
.
Fakat hareketli signatür olayini askiya alsak iyi olur düsüncesindeyim... Ki, gercektende bir degil bir kac üyenin ayni sayfada cikan animasyonlu signatürleri forum sayfalarinda yavaslamalara sebep olacaktir... Ki zor durumda kaliriz..
Umarim anlayisla karsilarsin
Yorum
-
Yorum
-

ben brsey sormak istiyorum
bizim bu sitede resmin yanına yazı yazmak mümkün mü?
Mümkünse nasıl?
mümkün değilse mümkün hale getirilebilir mi
Yorum
-
paint'de yapabilirsiniz diye dusunuyorum ama.Yeşil Zeytin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben brsey sormak istiyorum
bizim bu sitede resmin yanına yazı yazmak mümkün mü?
Mümkünse nasıl?
mümkün değilse mümkün hale getirilebilir mi
.
Yorum
:0402:
:stone_bigger:
Yorum