Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
benim altımda yazan '' Rize '' yazısı nere gitti.... kimin parmağı var bu işte..
kadrolu ne demek, bordrolu gibi bir şeymi..
Öncelikle kısa bir bilgilendirme yapayım:
Kullanıcının mesaj sayısına bağlı olarak, önceden belirlenmiş ünvanların üye isimleri altına otomatik olarak yazılması yıllar önce yapmış olduğum bir düzenlemedir.
Yeni üye 0 Seyirci Üye 50 Katılımcı 70 Aktif 200 Tecrübeli 400 Bağımlı 800 Çalışkan 1500 Kıdemli 3000 Kadrolu 5000
Yönetici yetkisinde olan kişiler, üye özel rütbelerini kişiye özel olarak değiştirebilirler.
-------------------------------------------
Üye grubu değişimi gerçekleşirse elle değiştirilen bu ünvanlar -admin izni ile değiştirilmemişse- kaybolur. Yukarıda listedeki standart özel ünvanlardan hangisi mesaj sayınıza uygunsa, otomatik olarak atama gerçekleşir.
Sizin durumunuzda; 10.01.2012 tarihinde "AKTİF KULLANICI" üye grubundan, "Yasaklı Üyeler" üye grubuna geçiş gerçekleşmiş. Üye grubu değiştirme nedeniyle, ünvan yazılırken admin izinli seçenek işaretlenmediği için elle yazılmış olan "Rize" de kaybolmuştur.
Şu anki ünvan değişimi tarafımdan gerekli seçenek ile yapıldığı için, bundan sonraki grup değişimlerinden özel ünvan "Rize" etkilenmeyecektir.
Gönderilen iletiyi 30 dakika içinde değiştirme imkanı bulunuyordu.Geçen hafta içerisinde bu süreyi 1 saate çıkardım.Bunun dışında iletiyi silme seçeneği forumda kullanılmamaktadır.
Yorum