simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Üyelerle tanışma yemeği 17.08.2008 (istanbul)
Collapse
X
-
Aslında güzel fikir..Alırız etimizi, budumuzu..Hem pişirir hemde sohbet ederiz.can81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn simurg yanlış anlasılmazsa bu arkadaşlarımdan istanbulda ikamet eden arkadaşlarıma pazar günü tanışma vesilesine binayen bi mangal partisi düzenleye bilirim.tanışma toplantılarınıda istanbuldan başlatmış oluruz böylece.siz organize edin 27 si pazar izinliyim elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım.
Bu tip toplantılarda en önemli konu, yer tespiti olarak karşımıza çıkar..
Öyle bir yer olmalı ki, herkese eşit mesafede olsun..Ulaşım zorluğu olmasın gibi..
Şöyle yapabiliriz mesela..Arkadaşlar bildiği,tanıdığı bir yerin ismini söylesin..
Sonrasında içlerinden en uygun olanı seçelim..
Böylesi toplantılarda biraz gürültü yapıyoruz..Hararetli konuşmalar oluyor.
Bu nedenle seçilen yerin, yapacağımız gürültüyü hoş karşılaması gerekmekte..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAslında güzel fikir..Alırız etimizi, budumuzu..Hem pişirir hemde sohbet ederiz.
Bu tip toplantılarda en önemli konu, yer tespiti olarak karşımıza çıkar..
Öyle bir yer olmalı ki, herkese eşit mesafede olsun..Ulaşım zorluğu olmasın gibi..
Şöyle yapabiliriz mesela..Arkadaşlar bildiği,tanıdığı bir yerin ismini söylesin..
Sonrasında içlerinden en uygun olanı seçelim..
Böylesi toplantılarda biraz gürültü yapıyoruz..Hararetli konuşmalar oluyor.
Bu nedenle seçilen yerin, yapacağımız gürültüyü hoş karşılaması gerekmekte..Mangal partisi yapalım.Zamanlama hemşom köyünden 100 tavuk getirir.Otlardaki keneleri önce toplattırır sonra bize mangal yapar.Usta imiş bu işte diye duydum.:36_3_2:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1. Simurg
2. MAGGGMA
3. Penguen
4. ÇAKAL
5.İLKAY
6.stock
7.zerisz
8.YUCEL
9.KUTERO (ist. olursa gelecek.)
10.can81
11.hakman
12.BORSAKURDU
13.sinsar (ist. olursa gelecek.)
14. ömer (ist. olursa gelecek.)
15.jurnas
16.gunguruk
17.bir44
18.jinane
19.sekaracan
20.uzman-asHerkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Mangal işi tutacak sanırım.tavuklarıda banvt mi alsak acaba???belki harakete geçer???ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMangal partisi yapalım.Zamanlama hemşom köyünden 100 tavuk getirir.Otlardaki keneleri önce toplattırır sonra bize mangal yapar.Usta imiş bu işte diye duydum.:36_3_2:
Yorum
-
Kahretsin banvt mangaldan önce patladı?can81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMangal işi tutacak sanırım.tavuklarıda banvt mi alsak acaba???belki harakete geçer???
Yorum
-
:36_1_13: Tamam sana borcum olsun:36_1_13:ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO zaman Boyabat'a gelmeniz lazım.
Ama kuzuyu pişiren yiyemez,pişirmesi 4 saati falan buluyor yani anlayacağın pişireni bayıyor.
İçerenköy'de var carrefourdan Ataşehir tarafına giderken hastaneyi geçtikten sonraki ışıklardan 50 M falan solda.Benim hakkımı da ayır ,paket yap yolla.

Yorum
-
Neye karar verildi?Karnım gurulduyor burayı okudukça.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1. Simurg
2. MAGGGMA
3. Penguen
4. ÇAKAL
5.İLKAY
6.stock
7.zerisz
8.YUCEL
9.KUTERO (ist. olursa gelecek.)
10.can81
11.hakman
12.BORSAKURDU
13.sinsar (ist. olursa gelecek.)
14. ömer (ist. olursa gelecek.)
15.jurnas
16.gunguruk
17.bir44
18.jinane
19.sekaracan
20.uzman-as
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Vay be hemşo.Eski günleri hatırladım.Beni geçirdiler çevir diye başına.Mahvolmuştum.Piliç gibi ben de kızarmışım.Acemilik.Zamanlama duymasın/görmesin , bu gece yola çıkar.Kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
arkadaslar bu nedir ya?? bakin benim de canim cekti. uzaktayim diye listeye yazilmadim fakat dayanamadim. yok mu bir babayigit bana sponsor olaracak.
ucup geleyim....
simdiden huzurlu ve hos bir görüsme gerceklestirmeniz dilegiyle..Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
Amcanın yüz ifadesine bakar mısınız? Adamcağız erimiş gitmiş .... Mükemmel bir fotoğraf, Kuzu daha mükemmel...:a88:Kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Arkadaşlar , geldiğini yerleri kısaca bana bildirseniz buluşma yerinin tespitine bana yardımcı olursunuz.Diğer türlü ne çıkarsa bahtınıza olcak..ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNeye karar verildi?Karnım gurulduyor burayı okudukça.

Bu hafta sonu muhtelen yer açıklanmış olur. Her türlü istek ve sorularınızı için iletişim mail adresinden gönderebilirsiziniz.
Yorum
-
-
bu resimleri gördükten sonra yukaridaki mesajim da israrliyim arkadaslar...apruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaslar bu nedir ya?? bakin benim de canim cekti. uzaktayim diye listeye yazilmadim fakat dayanamadim. yok mu bir babayigit bana sponsor olaracak.
ucup geleyim....
simdiden huzurlu ve hos bir görüsme gerceklestirmeniz dilegiyle..
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum

Yorum