Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bütün bahçeyi gezdim..birbirinden güzel çiçekler var..artık zevkimize kalmış..ve ödeyeceğimiz paraya,uzun süre dayanıklılığına...
kolay gelsin bol kazançlar..
sn penguen.
müthiş yaratıcı bir zeka ile hazırlanmış..emek verilmiş..teşekkürler.
saygılar.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Penguen Hocam
Sizi zevkle izlerim.
Hiç bu kadar zekice hazırlanmış bir tabloya tanık olmadım.
DAHİCE diyebilirim
süpersiniz.
Emeğinize sağlık.
Paylaşımlarınız için sonsuz tşk.ler.
Hakli olabilirsiniz fakat daha cömezlik döneminde oldugum icin düsük hacimlilerden kacinmakla bir cesit kendimi saglamda tutma derdi pesindeyim diyeyim geceyim...
Hey maşallah, etraf cümbüş yerine dönmüş. Bu kadar önemseneceğini ve üzerinde bu kadar konuşulacağını bilsem ben bu işe hiç kalkışmazdım.
Halterde sporcular kendi kilolarına göre kaldırabilecekleri yükün altına girer. 50 kiloluk bir ağırlığı her halterci kaldırmak ister ancak 150 kiloluk bir ağırlığın altına girmek isteyen halterci pek azdır. Piyasada tacir sayısı arttıkça daha az kara razı olanların sayısı da artar ve bu fiyatların yükselmesini engeller. Hacim konusunun bu açılardan da değerlendirilmesinde fayda olduğunu düşünürüm.
Borsaya hobi olarak yaklaşırsanız bu uğraştan keyif alırsınız. Ancak yaşam felsefesi olarak benimserseniz geceleriniz hesap kitapla yapmak, bulmaca çözmekle geçer. Uykusuz gecelerin sonunda güneşin doğduğunu, etrafa ışık saçtığını göremez ve yeryüzünde ortaya çıkan güzelliklerin farkına varamazsınız.
Diyeceğim çiçek-böcek hepsi boş. Lütfen kendinize iyi bakın ve bu işlerle uğraşırken yanınızdan geçip giden yaşamınızı sakın ıskalamayın.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Hey maşallah, etraf cümbüş yerine dönmüş. Bu kadar önemseneceğini ve üzerinde bu kadar konuşulacağını bilsem ben bu işe hiç kalkışmazdım.
Halterde sporcular kendi kilolarına göre kaldırabilecekleri yükün altına girer. 50 kiloluk bir ağırlığı her halterci kaldırmak ister ancak 150 kiloluk bir ağırlığın altına girmek isteyen halterci pek azdır. Piyasada tacir sayısı arttıkça daha az kara razı olanların sayısı da artar ve bu fiyatların yükselmesini engeller. Hacim konusunun bu açılardan da değerlendirilmesinde fayda olduğunu düşünürüm.
Borsaya hobi olarak yaklaşırsanız bu uğraştan keyif alırsınız. Ancak yaşam felsefesi olarak benimserseniz geceleriniz hesap kitapla yapmak, bulmaca çözmekle geçer. Uykusuz gecelerin sonunda güneşin doğduğunu, etrafa ışık saçtığını göremez ve yeryüzünde ortaya çıkan güzelliklerin farkına varamazsınız.
Diyeceğim çiçek-böcek hepsi boş. Lütfen kendinize iyi bakın ve bu işlerle uğraşırken yanınızdan geçip giden yaşamınızı sakın ıskalamayın.
Anlayana sevgili Penguen abi, hayat ne güzel.....
Anlayana sevgili Penguen abi, su satirlar bile bir roman....
Değil 2-3 hafta 2-3 gün sabredemedim ve ekonomik kriz nedeniyle seradaki 5 çiçeği
daha ilk günden taliplilerine devrettim.
Hayrını görsünler; gülistanda ömür sürsünler.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum