Kuşadası Feneri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ketenhelva
    ..................
    • 10 Aralık 2008
    • 1488

sanki anlarmış gibi grafiklerinede bakayım şimdi..
    her şey olacağına varır..

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

çiçekleri koklarken bir de sn.penguen in sepetinde varmı? yokmu? bunu kontrol ediyorum ki sağlam olsun..henüz 4 cins çiçek bulabildim..
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

yagmur size iyi çalışmalar,ben biraz dolanacagım..

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

3 cins reyhan var.2si sn penguenin sepetinde ama kesim biçim zamanlarına bakarsak 1 tanesi uygun görünüyor..hangisi??? buna sn penguen yanıt vermeli..
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

bütün bahçeyi gezdim..birbirinden güzel çiçekler var..artık zevkimize kalmış..ve ödeyeceğimiz paraya,uzun süre dayanıklılığına...
            kolay gelsin bol kazançlar..

sn penguen.
            müthiş yaratıcı bir zeka ile hazırlanmış..emek verilmiş..teşekkürler.
            saygılar.

Yorum

• nur
              Tecrübeli
              • 03 Mayıs 2008
              • 620

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Penguen Hocam
              Sizi zevkle izlerim.
              Hiç bu kadar zekice hazırlanmış bir tabloya tanık olmadım.
              DAHİCE diyebilirim
              süpersiniz.
              Emeğinize sağlık.
              Paylaşımlarınız için sonsuz tşk.ler.

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                en erken açan hangi çiçektir simurg hocam.valla bilmiyorum bunu..
                Kardelen....
                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• EDY
                  Yasaklı
                  • 15 Aralık 2008
                  • 1381

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  hacimi geç ipucuEKİM-DİKİM-HASAT ta..

mevsime göre bakalım bakalım

gübrelileri çıkarmaya çalışalım .

(doğru yoldamıyım? sn penguen)

Hakli olabilirsiniz fakat daha cömezlik döneminde oldugum icin düsük hacimlilerden kacinmakla bir cesit kendimi saglamda tutma derdi pesindeyim diyeyim geceyim...

Yorum

• Penguen
                    Mahdumu Kamil
                    • 02 Mayıs 2008
                    • 1387

Yaşamınızı ıskalamayın

Hey maşallah, etraf cümbüş yerine dönmüş. Bu kadar önemseneceğini ve üzerinde bu kadar konuşulacağını bilsem ben bu işe hiç kalkışmazdım.

Halterde sporcular kendi kilolarına göre kaldırabilecekleri yükün altına girer. 50 kiloluk bir ağırlığı her halterci kaldırmak ister ancak 150 kiloluk bir ağırlığın altına girmek isteyen halterci pek azdır. Piyasada tacir sayısı arttıkça daha az kara razı olanların sayısı da artar ve bu fiyatların yükselmesini engeller. Hacim konusunun bu açılardan da değerlendirilmesinde fayda olduğunu düşünürüm.

Borsaya hobi olarak yaklaşırsanız bu uğraştan keyif alırsınız. Ancak yaşam felsefesi olarak benimserseniz geceleriniz hesap kitapla yapmak, bulmaca çözmekle geçer. Uykusuz gecelerin sonunda güneşin doğduğunu, etrafa ışık saçtığını göremez ve yeryüzünde ortaya çıkan güzelliklerin farkına varamazsınız.

Diyeceğim çiçek-böcek hepsi boş. Lütfen kendinize iyi bakın ve bu işlerle uğraşırken yanınızdan geçip giden yaşamınızı sakın ıskalamayın.
                    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kardelen....

haklısınız valla.teşekkür ederim..

Yorum

• EDY
                        Yasaklı
                        • 15 Aralık 2008
                        • 1381

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Hey maşallah, etraf cümbüş yerine dönmüş. Bu kadar önemseneceğini ve üzerinde bu kadar konuşulacağını bilsem ben bu işe hiç kalkışmazdım.

Halterde sporcular kendi kilolarına göre kaldırabilecekleri yükün altına girer. 50 kiloluk bir ağırlığı her halterci kaldırmak ister ancak 150 kiloluk bir ağırlığın altına girmek isteyen halterci pek azdır. Piyasada tacir sayısı arttıkça daha az kara razı olanların sayısı da artar ve bu fiyatların yükselmesini engeller. Hacim konusunun bu açılardan da değerlendirilmesinde fayda olduğunu düşünürüm.

Borsaya hobi olarak yaklaşırsanız bu uğraştan keyif alırsınız. Ancak yaşam felsefesi olarak benimserseniz geceleriniz hesap kitapla yapmak, bulmaca çözmekle geçer. Uykusuz gecelerin sonunda güneşin doğduğunu, etrafa ışık saçtığını göremez ve yeryüzünde ortaya çıkan güzelliklerin farkına varamazsınız.

Diyeceğim çiçek-böcek hepsi boş. Lütfen kendinize iyi bakın ve bu işlerle uğraşırken yanınızdan geçip giden yaşamınızı sakın ıskalamayın.
                        Anlayana sevgili Penguen abi, hayat ne güzel.....

Anlayana sevgili Penguen abi, su satirlar bile bir roman....

Öptük basimiza koyduk...

Yorum

• nur
                          Tecrübeli
                          • 03 Mayıs 2008
                          • 620

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Kardelen....
                          Hocam böyle borsa stesi içinde
                          kendi kendime öldüm gülmekten.
                          Saf saf bakıyorum
                          Kardelen hangisiydi diye.
                          Ne günlerdeyim yarabbi

Yorum

• Penguen
                            Mahdumu Kamil
                            • 02 Mayıs 2008
                            • 1387

Değil 2-3 hafta 2-3 gün sabredemedim ve ekonomik kriz nedeniyle seradaki 5 çiçeği
                            daha ilk günden taliplilerine devrettim.

Hayrını görsünler; gülistanda ömür sürsünler.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
                              Mahdumu Kamil
                              • 02 Mayıs 2008
                              • 1387

Yabancılar Yılbaşından Bu Yana Ne Aldı, Ne Sattı?

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

bunca söylentiye karşılık dohol yabancılar tarafından toplanıyor demekki...hımmm.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information