Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Forum Hakkında Bilgilendirme / Uzaklaştıma Cezası Kayıtları
güzel bir uygulama üyeye bilgi verilmesi de bence takdir i şayan
acaba yasaklanan üyelerin yazılarının da silinmesi gerekmez mi
tşk ler
Delil teşkil etmesi nedeniyle mesajların silinmesi; yasaklanan üyenin, yeniden üye olmasını engellemek için de üyenin tamamen silinmemesi gerekir.saygılar..
OZLTM dün yasaklandı.4.nickle giriş yapmış.=DENİZ...
Kusura bakmayın forumun canının sıkmış biraz ama şansa o ara hiçbir mod arkadaş yokmuş sanırım.Geçte olsa gönderdik kendisini ...
ya benım her zaman dört karım olsun fantazim olmustur..
DMEN, adlı üyemiz garip adlı üyemizden şikayetçi.Şikayeti ise başka sitelerde mal pazarladığı ve kendisini zarara uğrattığı... Bu arada bu konuda yakın destekçisi Sn SALVADOR... Sn Dmen, Salvador 'u şahit göstererek garip adlı üye yasaklansın diyor... Garip kim? aynı zaman da Salvador... Küfürleşmelerden dolayı Dmen ve garip yasaklandı. Etliye sütlüye karışmadan dolap çeviren SALVADOR (namı diğer garip), gözden kaçtı. Sn Dmen'in kumpasa geldiğini düşünüyorum. Üyeliğini yeniden aktif ediyorum. Bu sebeple sn. Salvador'un üyeliğine son verilmiştir. Not: Makina takım toğine yazılanlar için göz atalım...
YASAKLANAN ÜYE; Sebep: Lüzumsuz bir üye
ankaral adli üye, tarafimdan lüzumsuz görüldügü icin yasaklanmistir. Cünkü ciddi bir basligin altina gereksiz(faydali olmaayan) bir baslik acarak kendi duygularini ifade etme israrinda bulunmustur. Oysaki baska basliklar altinda bunu rahatca yapabilme imkani varken..Bu hareketini keyborsa Ayrica daha önce yasaklanan üylerden sus nickli sahsin da halen reklamini ve müdafasini yapmaktadir. Malum sahis herkes tarafindan borsa aleminde (iyi veya kötü) taninmaktadir. Bu maksadi da Gereksiz görmektediyim.
Diger yönetici arkadaslarin dikkatine.
Saygilarimla
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Bu uye daha önce yine financer da soyadımı telaffuz edemeyen üye değil mi? Kessin yine sustur. IP nin ilk 6 rakamı da bölgesel olarak aynı ne tesadüf
bunlar, forum forum dolaşmaya alışmışlar değişik isimler kulalanarak.Aslında misafirferver bir forumuz ama misafirlik adabını bilmeyenler var onlarada biz öğreteceğiz artık, eğitimciyiz ne de olsa...
3. Topluluklar ve şahıslar hakkında tahrik edici , küçük düşürücü ve edep dışı yazılar yazılamaz.
4. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
11. Forum kurallarına uymayan üyeler yöneticiler tarafından uyarılır, yazma hakları ellerinden alınır.
6. Her türlü taciz edici yazı yasaktır.
24. Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmis sayılır.
yukarıdaki kabul görmüş ve uygulanan kurallara bir "geçici Madde "eklemek istiyorum, belki ileri de yönetim kurulundan geçer ise kural olarak da yerini alabilir.
Ek: Mesajlarımızda, süre gelen bilgi akışını sağlama, bilgiye daha seri ulaşabilme adına;
**çay içiyorum simit yiyorum gel sana da ısmarlayayım!
** sana telefon ettim ama açmadın !
** Kızma bana ! ezdim seni.
gibi CHAt içerikli yazımlardan kaçınalım.
""""unutmayalım ki bu platforma gelen bizler, birbirimizin analizleri bilgileri için geliyoruz ..Kişisel haberleşmelerimizi görmek için değil!""""
[COLOR=DarkSlateGray][SIZE=2]Düşmanlarınızı kötülemeyin,
onlar sizin eserinizdir[/SIZE].[/COLOR]
ANADOLU AJANSI'NIN YAYIMLADIGI HABER, GORUNTU, FOTOGRAF ILE INTERNET VE WAP ICIN OLUSTURDUGU HER TURLU BILGI, ABONE OLMAYANLAR TARAFINDAN HICBIR SEKILDE KULLANILAMAZ. ABONELERIMIZ DE SOZLESME KAPSAMI DISINDA BU YAYINLARI COGALTAMAZ, BASKA KURUM VE KURULUSLARA AKTARAMAZLAR. AYKIRI DAVRANANLAR HAKKINDA, HUKUKI VE CEZAI HER TURLU BASVURU HAKKIMIZ SAKLIDIR. SAYGILARIMIZLA.
(A.A) 00:24 11/09/09 --AA--[/
Degerli üyelerimiz,
Lütfen bu konuya dikkat ediniz. AA 'dan eklenen haberleri gördüğünüz zaman yönetici arkadaslari durumdan haberdar ediniz. Bu konuda art niyetli hareket eden üyeler yönetim tarafindan yasaklancaktir.
Saygilarimla
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum