Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
kanarya dostum,ecyapla ilgili fikrin ne neden geriliyor herşey olumlu giderken geriden toplama hamlesimi,valla egegübreyi kaçırdık şaka maka ecyapta olduğumuz için nedir sence problemi dostum
rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Evet dostum artık eggub treni kaçtı.
Listeye aldığımız günden buyana yani 3 günde %18 lik getirisi oldu.
ECYAP benide şaşırtmadı desem yalan olur.
Gitmemesi için hiçbir sebebi yok ama artık bu seviyeleri destek alarak yönünü çevireceğini düşünüyorum.tekniği buna müsait çünkü.
Yasal uyarı; Burada yer alan bilgi ve yorumlar tavsiye niteliğinde olup yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Doğabilecek kar ve zararlar, yatırımcıların kendi sorumluluğundadır.
Yasal uyarı; Burada yer alan bilgi ve yorumlar tavsiye niteliğinde olup yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Listemize aldığımız gün temetü veren ve 9.60 dan işlem görmeye başlayan alkım bugün ilk tepkisini vermiş.%5.79
Hisse bazında listemizdeki eggub ve gusgr nin hareketli olacağını düşünüyorum.
Gusgr'nin dün hareketli olacağını düşünmüştük yanıldık.
Kısmet bugüneymiş ;)
Listemizdeki kağıtların çoğunu en çok kazandıranlar listesinden takip edebilirsiniz.
eggub,gusgr,alkım,ecyap,goody.ne ararsan var.
Ayrıca listede olmayan fmızp'nın de bugün hareketli olacağını düşünüyorum.
Bugün elinde kağıt olanlar için ekrandan uzak kalmak nakitte olanlar içinde nakitte beklemek en iyi seçim olabilir.
Zira alım için daha uygun fiyatlar oluşabilir.
ya bu ecyap bu kadar güzel pozisyonda inadınamı yapıyorlar valla çıkmayacağım kağıttan,belkide ufak bir silkeleme ve alttan toplayıp götürecekler ama bırakmayacağım kağıdı valla,bu kağıdın yeri burası değil
rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
ya bu ecyap bu kadar güzel pozisyonda inadınamı yapıyorlar valla çıkmayacağım kağıttan,belkide ufak bir silkeleme ve alttan toplayıp götürecekler ama bırakmayacağım kağıdı valla,bu kağıdın yeri burası değil
2 gündür işlem hacminde gözle görülür bir düşüş var.
günü bu seviyelerden kapatıcak olursa macd sat sinyali vericek ama bu kağıdın 2.80 altına sarkacağını düşünmüyorum.
sağlam bir kağıt bence sabretmekte fayda var.
Bu arada eggub de yorulma emareleri baş göstermeye başladı...
dahamı yorulmasın yazdığımız günden itibaren %25 prim yaptı. ;)
Kısa bir mola verebilir.sonra yeni hedefi eski zirvesi olacaktır.
Arkadaşlar işlerimin yoğunluğundan dolayı gün içerisinde bir daha giremeyebilirim.
sizlere bol kazançlar dilerim...
Evet arkadaşlar yen işlem gününde eggub dün dediğimiz gibi
gevşeme devam ediyor.
İşlem hacminin düşük olması sevindirici nokta.
istediğimiz yerde durursa yeni pozisyon açılabilir.
nereye kadar gevser sizce nerden maliyetlensek iyi
Eggub bugün veya pazartesi bir tepki verebilir.
Yalnız düzeltmenin bittiğini düşünmüyorum alınabilecek seviyeye geldiğinde tekrar hatırlatmaya çalışırım.
Bugün elinde kağıt olanlar için ekrandan uzak kalmak nakitte olanlar içinde nakitte beklemek en iyi seçim olabilir.
Zira alım için daha uygun fiyatlar oluşabilir.
Yukarıdaki yazıyı ayın dördünde yazmıştım.Zira piyasa bizi yanıltmadı.
Malesef artık borsada maximum risk hakim.Perşembe günü itibariyle tamamen nakite geçtim.yarısını cuma günü euroya yatırdım.kalan yarısınıda zamanı gelince borsada tekniği hoşuma giden beklentili hisselere yatırmayı düşünüyorum.
Şu an takibimde yalnızca egegübre var.Fiyat olarak 69.00 önemli.işlem hacmi ciddi oranda düştü.
gün içinde 69.00'u kırmazsa dönebilir.yok eğer kırarsa 65.00 önemli destek konumunda.ayrıca tekniğinde alçalan takoz formasyonu var gibime geldi.kesin karar için izlemeye devam etmek gerekir.
Yorum