Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yeni bir topik olsun dedim. burada sean içinde en zevkli ve en geçmek bilmeyen zarar dolu anlarımızı paylaşalım.tabi temennim burda en çok zevkli kazançlı anların mesajları çok olur
yeni bir topik olsun dedim. burada sean içinde en zevkli ve en geçmek bilmeyen zarar dolu anlarımızı paylaşalım.tabi temennim burda en çok zevkli kazançlı anların mesajları çok olur
Sn güneş
aslında bu topik adı güzel, ama ölü toprağı serpilmiş üstüne. Siz sanırım borsayı ov uv düşünenlerdensiniz. Bu nedenle olsa gerek pek seanslarda görünmüyor keyfe keder zamanları yaşıyorsunuz
Öneri olarak, tüm topiklerde geçen ilginç komik, vb mesajları buraya toplasanız!... Seans sonlarında nefes alma gülme ve gevşeme seanslarını da burada yapar olmuşuz bir de bakarsınız
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Sn güneş
aslında bu topik adı güzel, ama ölü toprağı serpilmiş üstüne. Siz sanırım borsayı ov uv düşünenlerdensiniz. Bu nedenle olsa gerek pek seanslarda görünmüyor keyfe keder zamanları yaşıyorsunuz
Öneri olarak, tüm topiklerde geçen ilginç komik, vb mesajları buraya toplasanız!... Seans sonlarında nefes alma gülme ve gevşeme seanslarını da burada yapar olmuşuz bir de bakarsınız
teşekkür ederim önerileriniz için sn. mesutc ov ve uv konusunda haklısınız kv de çok az olmakla birlikte kendimce çok güvendiğim hisseler olursa kullanıyorum.yalnız bu toiği açtığım zaman istisnası olabilir ama çoğonluk hep zararda olduğu için değil bu topiği kullanmak kimse siteye bile girmiyordu.o sebepdendir heralde topik unutuldu gitti.
Yorum