Seansın en'leri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • güneşş
    Tecrübeli
    • 08 Ocak 2008
    • 742

Seansın en'leri

yeni bir topik olsun dedim. burada sean içinde en zevkli ve en geçmek bilmeyen zarar dolu anlarımızı paylaşalım.tabi temennim burda en çok zevkli kazançlı anların mesajları çok olur
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni bir topik olsun dedim. burada sean içinde en zevkli ve en geçmek bilmeyen zarar dolu anlarımızı paylaşalım.tabi temennim burda en çok zevkli kazançlı anların mesajları çok olur
    Topik hayırlı olsun..
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sn güneş
      aslında bu topik adı güzel, ama ölü toprağı serpilmiş üstüne. Siz sanırım borsayı ov uv düşünenlerdensiniz. Bu nedenle olsa gerek pek seanslarda görünmüyor keyfe keder zamanları yaşıyorsunuz

Öneri olarak, tüm topiklerde geçen ilginç komik, vb mesajları buraya toplasanız!... Seans sonlarında nefes alma gülme ve gevşeme seanslarını da burada yapar olmuşuz bir de bakarsınız
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• güneşş
        Tecrübeli
        • 08 Ocak 2008
        • 742

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sn güneş
        aslında bu topik adı güzel, ama ölü toprağı serpilmiş üstüne. Siz sanırım borsayı ov uv düşünenlerdensiniz. Bu nedenle olsa gerek pek seanslarda görünmüyor keyfe keder zamanları yaşıyorsunuz

Öneri olarak, tüm topiklerde geçen ilginç komik, vb mesajları buraya toplasanız!... Seans sonlarında nefes alma gülme ve gevşeme seanslarını da burada yapar olmuşuz bir de bakarsınız
        teşekkür ederim önerileriniz için sn. mesutc ov ve uv konusunda haklısınız kv de çok az olmakla birlikte kendimce çok güvendiğim hisseler olursa kullanıyorum.yalnız bu toiği açtığım zaman istisnası olabilir ama çoğonluk hep zararda olduğu için değil bu topiği kullanmak kimse siteye bile girmiyordu.o sebepdendir heralde topik unutuldu gitti.

Yorum

Working...
        X

Debug Information