Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Üye kalitemiz üst seviyede olsun yeter.Birsürü nickle aramızda dolaşanlar var.Bilmediğimizi sanmayın.Hakaret edenlerin,senet pazarlayanların vb. geri dönmesi mümkün değil.Gerisine ikinci bir şans veriyorum...
Üye kalitemiz üst seviyede olsun yeter.Birsürü nickle aramızda dolaşanlar var.Bilmediğimizi sanmayın.Hakaret edenlerin,senet pazarlayanların vb. geri dönmesi mümkün değil.Gerisine ikinci bir şans veriyorum...
o zaman bizimde hakkımız var demek ki. burdaki gibi kafasına vuruyorsunuz iki tane oluyor:36_3_2:
Evet haklısın aramızda bu tür üyelerde bulunmakta Tespit Edildiğinde Zaten Engelleniyor Önemli olan bir çok üye değil kaliteli ve öz üye önemlidir bence
evet benim tahminimede görede o civarlar olur yani 3.800 - 4.000 arası
Evet haklısın aramızda bu tür üyelerde bulunmakta Tespit Edildiğinde Zaten Engelleniyor Önemli olan bir çok üye değil kaliteli ve öz üye önemlidir bence
Hel bi 50'lik bareme girsin siz o zaman görün.Kademe nasıl çiziliyormuş.;)
Niyet halis oldu mu herşey yolunda gider.
Tüm keyborsa ekip,ekabirine kucak dolusu sevgiler.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum