Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hocam sitemiz düzeyli bir site.ben üye sayısının her bir kişide en az on kiş artıracağını temenni ediyorum.
Teşekkür ederim, sn. güneşş. Son zamanlarda zaten gözle görülen artışlar oldu. Üye çokluğundan ziyade nitelikli üyelerin çoğalması şahsen benim arzumdur. Bakalım 1000. üyemiz kim olcak. 999. üyemiz sn tunahan'a da hoş geldiniz diyorum.
Teşekkür ederim, sn. güneşş. Son zamanlarda zaten gözle görülen artışlar oldu. Üye çokluğundan ziyade nitelikli üyelerin çoğalması şahsen benim arzumdur. Bakalım 1000. üyemiz kim olcak. 999. üyemiz sn tunahan'a da hoş geldiniz diyorum.
kurulusundan bugune cizgisinden cikmayan, dürüst, seviyeli, her zaman kücük yatirimcinin yaninda olan sitemizi gelecek günlerde de basarilar diliyorum. Emegi gecen Tüm arkadaslarimi saygiyle ve sevgiyle selamliyorum...Ellerinize saglik
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
tebrikler bugünleri de mi görecektik tabi siz hiç inancınızı yitirmediniz orası ayrı hocam (: gözünüz aydın sonunda!
1010. üye de noel baba bize ne getirdi acaba
yeşil zeytin görse ağlardı
Konular: 1.871, Mesajlar: 12.301, Üyeler: 1.075
Son Kayıt Olan Üyemiz: [ harputli]
1000 direnci kırılalı üye sayısındaki artışta bir hızlanma var gibi.Hoşgeldin harputli.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
1000. üyeleri aştık şimdi 2000.inci üyeyi bekliyoruz
Şuan 1979 üyemiz Bulunmaktadır.
Sitemiz Dahada Büyüyerek Yoluna Emin Adımlarla İlerliyor
Forumu bu noktaya taşıyan, temel ilkemiz olan küçük yatırımcıyı koruma ve onların sorunlarını paylaşma ilkesimizden taviz vermedikçe forumumuz büyümeye devam edecektir. Sayımız çoğaldıkça ;forumu istismar etmek isteyenler ,spekülasyon yapmak isteyenler, tüyo uçuranlar da çoğalacaktır. Bu konuda tüm üyelerimizin duyarlı davranıp bizlere yardımcı olacağını düşünüyorum. Kısaca üyemiz az olsun ama samimi olsun...;)
Forumu bu noktaya taşıyan, temel ilkemiz olan küçük yatırımcıyı koruma ve onların sorunlarını paylaşma ilkesimizden taviz vermedikçe forumumuz büyümeye devam edecektir. Sayımız çoğaldıkça ;forumu istismar etmek isteyenler ,spekülasyon yapmak isteyenler, tüyo uçuranlar da çoğalacaktır. Bu konuda tüm üyelerimizin duyarlı davranıp bizlere yardımcı olacağını düşünüyorum. Kısaca üyemiz az olsun ama samimi olsun...;)
1000 üyeye yaklaşırkende bu temennilerde bulunmuştuk..
umarım seviyemiz her zamanki gibi olur
Yorum