teo Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Forex Platformları
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
merhaba Ustad major pairs demissin major pair olmayan g7 crosses currency lerde farkli mi bir de altin islemi varmi ekranda.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermajor paırslerde 100.000 dolar altı hesap ıcın 5 pıps, 100.000 dolar uzerı 3 pıps ...
Ben scalping yapmadıgım ıcın, cok onemsemıyorum bunu, pıps ne kadar dusuk olursa avantajdır elbette, bunu biliyorum, ama paranız bır gerekce ıle odenmeyınce, tum avanataj gıdıyor.
Banka oldugu ıcın, paranızı anında dıledıgınızde oduyorlar...
minimum heap acma limiti nedir 1000 mi 10.000 mi
diger sorum major pairs olmayanlar hakkinda genel olarak ne dusunuyorsun?Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba Ustad major pairs demissin major pair olmayan g7 crosses currency lerde farkli mi bir de altin islemi varmi ekranda.
minimum heap acma limiti nedir 1000 mi 10.000 mi
diger sorum major pairs olmayanlar hakkinda genel olarak ne dusunuyorsun?
tim pairsler var altında dahıl, ama ben her zaman major paırslerde oynarım.
Bunun sebebı pıps aralıgını daha da fazla acıp olayı dezavantaj halıne getırmek ıstemıyorum.Anadolu Bank ta dıgerlerınde pıps farkı 10 oluyor,
Bu da pozısyona baslarken dırek eksı baslamak anlamına gelıyor.
5 pıps kabul edebılırım ama 10 pıps fazla,Bana gore hıc luzum yok, netıcede
hepsı aynı oranda hareket ederler..
EURUSD+USDJPY= EURJPY demektır.
Sımdı ben eurusd veya usdjpy de 5 pıps aralıgı varken,EURJPY de nıye 10 pıps de trade edeyım...Olayı dezavanaj halıne donustureyım,
Her zaman major paırs oynarım...
Major paırsler asagıdadır ve en fazla ıslem gorur...
USDJPY
USDCHF
GBPUSD
EURUSD
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterminimum heap acma limiti nedir 1000 mi 10.000 mi
diger sorum major pairs olmayanlar hakkinda genel olarak ne dusunuyorsun?
Anadolu Bankta korumalı hesap mınımum 4000 dolar, korumalı demek, ıslem hacmı dusuk durumlardakı stop calıstırmaya yonelık,anı fıyat hareketlerını yansıtmıyorlar.
Scalping yapıyorsun uyarısı hıc almadım, zaten yapmıyorum, ama bu konuda yapamazsın demedıler hesap acılısında...
Yorum
-
4000 benim icin simdilik fazla olsada aslinda sistem oturunca olabilirteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnadolu Bankta korumalı hesap mınımum 4000 dolar, korumalı demek, ıslem hacmı dusuk durumlardakı stop calıstırmaya yonelık,anı fıyat hareketlerını yansıtmıyorlar.
Scalping yapıyorsun uyarısı hıc almadım, zaten yapmıyorum, ama bu konuda yapamazsın demedıler hesap acılısında...
korumali olmasi guzel ama bunu nasil yapiyorlar 1.2680 aldin diyelim aniden dunya karisti sende bakmadin 1.2450 oldu. bunu yansitmiyorlarmi. boyle birsey mi.eger boyle ise cok guzel ama nasil olabiliyor
scalping zaten sistemli davranan icin anlamsiz olur. ama scalpingde tam kasit nedir daka basi alip satmakmi mesela sabah alip oglen satsan yinde scalpingmi sayilir. scalpingi sevememlerini sebebi sanirim iletisim ucreti vermek istemiyorlar aracilar.bir kere la bekle zarar kar neyse katlan yada al demek istiyorlar anladigim kadariyla.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Liderforex tek geçerim arkadaş.. Şu sıralar bonuslarda güzel oldu, aşağıya bir tablo örneği verdim. Gerçek kayıtlar için, yeni üye olacaklar için ise 100.000$ lık bir deneme hesabı veriyor buyrun burdan yeni üye olabilirsiniz.100.000$ Demo hesabı alarak üye ol.
Hesap Türü - Para Yatırma Miktarı - Bonus
Silver - $250 - $25
Gold - $1,000 - $100
Platinum - $10,000 - $1,200
Last edited by stockbroker; 29 Kasım 2012, 00:39.
Yorum
Yorum