Bildiğimiz kullandığımız forex platformlarını burada yazalım, iyi kötü yönlerini paylaşalım.
Forex Platformları
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Foreks konusunda güzel bir kaynak A Guick Guide to Forex (İmzamdaki e-kitap)Last edited by stockbroker; 29 Kasım 2012, 00:43.
-
easy-foreks.com
www.easy-foreks.com Internet tabanlı bir forex işlem platformudur. Parite'nin yanısıra Altin ve gümüş işlemleride yapabilir.
Trader'ın ihtiyacına göre 5 farklı türde hesap açılabilmektedir. Hesap limitleri ve spread'ler 50$ ve 7 pips'den başlamaktadır.
Mini hesap --> 50$ deposit, 7 pips
Silver Hesap --> 250$ deposit, 6 pips
Gold Hesap --> 500$ deposit, 5 pips
Platin Hesap --> 4 pips
VIP Hesap --> 3 pips
Ayrıca, Platin ve VIP hesaplar ile 4 ve 3 pips spreadler ile işlem yapılabilmektedir.
Hesap açtığınızda size bir müşteri temsilcisi atanır. Gold ve üzeri hesaplarda ayrıca 24 saat telefon ve chat desteği alabileceğiniz bir dealer daha atanıyor.
Size özel dealarınız günlük yorumları vb teknik verileri hergün size gönderir.
Yine Gold ve üzeri hesaplarda cep telefonu ile piyasayı real-time takip edebilir ve işlem yapabilirsiniz. (Cep telefonunuzun uyumlu olması gerekir)
Hesap koşulları (kaldirac vs) trader'ın ihtiyaçlarına göre özel olarak ayarlanabilir.
Para yatırma ve çekme işlemleri hem kredi kartı hemde banka hesabı kullanılarak yapılabilir. Hesaba geçmesi içinde günlerce beklemezsiniz.
Not: Foreks piyasaları ciddi miktarda risk içerir ve herkese uygun olmayabilir.
Yorum
-
-
Forexde mini hesap (1000$)dir.
1000$ alti yatirim riskli olabilir.Parite her an ters dönebilir.En uzun vade mini hesabı olanlar icin.Ama 1000$+ yatirimcilar icin uzun bir vade dönemi olusabilir.
Burasi 100$ ile yatirim acabilirsiniz.Ama 3 gün icinde yatiriminiz büyükm ihtimal sifirlanir.
Ama sürekli pc basinda iseniz bir günde 100$ yatirima karsin 400$da kazanabilirsiniz....Alterius [COLOR="Red"]non sit qui suus [/COLOR]esse potest
Yorum
-
forex hesap açmak
merhaba ark ben forex işlem yapmak istiyorum ama duyduğum kadarıyla bir sürü şirket var forex adına işlem yapan bunların bazıları tefeci falan filan yani herneyse bana tavsiye veya işlem yapıp sorun yaşamayan bir şirket verirmisinz
Yorum
-
Forex firmaları
Merhaba;
Forex konusunda FXCM yi tavsiye edebilirim. Türkiye şubesine ise www.uzmanforex.com dan ulaşabilirsin. (hedefonline i tavsiye etmem kaybederken senden iyisi yok kazanmaya başlayınca scalping yapıyosun diye paranı verip gonderiyorlar.)
Yorum
-
iforex'de hesap açtım ve oynadım bir sorunla karşılaşmadımkazimkorkmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba ark ben forex işlem yapmak istiyorum ama duyduğum kadarıyla bir sürü şirket var forex adına işlem yapan bunların bazıları tefeci falan filan yani herneyse bana tavsiye veya işlem yapıp sorun yaşamayan bir şirket verirmisinz
Yorum
-
Ben forex de Anadolu bank ıle oynuyorum.
Gecen para cektım, subeye telefon etmem ıle paramın hesabıma gecmesı tam 12 dakıka aldı.
Yurt dısı sahtekarlarına para kaptırmayın...
http://www.paritem.com
Burada bazı arkadaslarımız pıps farkının fazla oldugunu soyledıler.Ama tum gun bız hareket etmedıgımız ıcın 2 pıps yerıne 5 pıps odemek sorun olmuyor.
Onemlı olan paranın saglam ellerde oldugunu ve dıledıgınız zaman alabılmenızdır..
Forex oynamak ısteyenlere Anadolu Bankı onerırım...
Yorum
-
burda bazi terimler var yeni baslayanlar icin yabanci seyler bilmiyordum mesela baktim scalping nedir diye bilgi olsun bizim gibi acemilereellion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba;
Forex konusunda FXCM yi tavsiye edebilirim. Türkiye şubesine ise www.uzmanforex.com dan ulaşabilirsin. (hedefonline i tavsiye etmem kaybederken senden iyisi yok kazanmaya başlayınca scalping yapıyosun diye paranı verip gonderiyorlar.)
Scalping bir işlem yapma biçimi. Bu tarzda işlem yapan oyunculara scalper deniliyor. Bu oyuncular çok fazla işlem yaparak anlık yükselişlerden kar elde etmeyi amaçlıyorlar. Örneğin bir scalper gün 200 işlem yapabilir belkide daha fazla. Non Dealing Desk ya da ECN çalışmayan kurumlar genellikle böyle işlem yapan oyunculara işlem yaptırmadıkları yönünde söylentiler çok fazla. Ancak scalping olsun ya da olmasın kimse sizin işlem sayınıza göre izin veriyorum ya da vermiyorum diyemez. Bu bence sahtekarlıktır. Sana ne istediğim gibi, istediğim kadar işlem yaparım.
Bence paranızın güvenliği ve işlem yaparken böyle saçma şeylerle karşılaşmamak için CTFC, NFA, FSA gibi denetim kurumları tarafından denetlenen bir firma ile çalışın ve Çalıştığınız firmanın ECN ya No Dealing DESK olmasına özen gösterin. Bunlara dikkat ederseniz başınıza hiçbir şey gelmez.
pip nedir?(bunu biliyordum)
Pip (Tik)
Bir paritenin 1/10.000 ‘ine pip denir.
Örneğin USD/TRY Paritesi: 1.4115 olsun; parite 1.4116 olduğunda 1 pip hareket etmiş olur.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
teo günaydın ;teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen forex de Anadolu bank ıle oynuyorum.
Gecen para cektım, subeye telefon etmem ıle paramın hesabıma gecmesı tam 12 dakıka aldı.
Yurt dısı sahtekarlarına para kaptırmayın...
http://www.paritem.com
Burada bazı arkadaslarımız pıps farkının fazla oldugunu soyledıler.Ama tum gun bız hareket etmedıgımız ıcın 2 pıps yerıne 5 pıps odemek sorun olmuyor.
Onemlı olan paranın saglam ellerde oldugunu ve dıledıgınız zaman alabılmenızdır..
Forex oynamak ısteyenlere Anadolu Bankı onerırım...
anadolu bank'ın pip aralığı nedir peki ?
Yorum
-
kanka isviçre iyidirde sen olayı aşmışın 50.000 usd hesaplainves Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavsiyem ducascopy.. isviçre malı ... sağlamdır.. 50bindolar lazım hesap açmak için..
bide kaldıraç 400 olsa eyvah eyvah
Yorum
-
PEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteo günaydın ;
anadolu bank'ın pip aralığı nedir peki ?
major paırslerde 100.000 dolar altı hesap ıcın 5 pıps, 100.000 dolar uzerı 3 pıps ...
Ben scalping yapmadıgım ıcın, cok onemsemıyorum bunu, pıps ne kadar dusuk olursa avantajdır elbette, bunu biliyorum, ama paranız bır gerekce ıle odenmeyınce, tum avanataj gıdıyor.
Banka oldugu ıcın, paranızı anında dıledıgınızde oduyorlar...
Yorum
Yorum