esse Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sn. esse TKFEN zaten benim beklediğim rakamlardan geri döndü diyebiliriz. Ben kapanış olarak 7,2 li seviyeleri hedef göstermiştim. 6,8 nin ise gün içinde görülebileceğini belirtmiştim sn. financer'in topiğinde. En düşük te zaten 7,05 seviyesini gördü. Alım kararı size ait. Her an her hisseyi anlık olarak takip edemeyiz. Şimdi size söyleyebileceğim tek şey hissenin yükseliş için 7,85 direncini yukarı kırması gerektiği. Ama benim düşüncem 60 dakikalık grafikte gördüğüm ters omuz baş omuz formasyonu için hissenin tekrar 7,45 seviyelerini ziyaret edeceği yönünde. Bu hisse için en iyisi olur. Biz de bu arada maliyetlenmiş oluruz.:36_1_13:
-
SNGYO hakkında hiçbirşey söylemek istemiyorum. Aslında öncesinde çok şey söyledik. Söylediklerim halen geçerli. Bu hisseyi aracılar yeterince dillendirmeye başladılar. Bari biz dillendirmeyelim nolur. Tek söyleyeceğim şey herşey çok güzel olacak.:36_1_13:şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat hocam sngyo hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim saygılar
Yorum
-
Adel göstergeler olumlu gözüküyor. 5,75 seviyesi destek olarak kullanılacaktır. 6 ve 6,15 dirençleri hacimli geçilirse hisse 6,6 seviyesindeki tarihi kapanış seviyesini test edebilir. Daha yukarısı için öncelikle dirençlerde nasıl davranacaklarını görmemiz daha iyi olur.gunguruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMurat Hocam Adel in teknik göstergelerine bakarmısınız ?
Yorum
-
Teşekkür ederimMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdel göstergeler olumlu gözüküyor. 5,75 seviyesi destek olarak kullanılacaktır. 6 ve 6,15 dirençleri hacimli geçilirse hisse 6,6 seviyesindeki tarihi kapanış seviyesini test edebilir. Daha yukarısı için öncelikle dirençlerde nasıl davranacaklarını görmemiz daha iyi olur.
Yorum
-
MURAT BEY TEBRİKLER .VE TEŞEKKÜRLER:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALBARAKA TÜRK ben gidecem diye bağırıyor. Bakalım gidecek mi?
Yorum
-
murat hocam GSDHO 1,17 yi kırdı. düşüncelerinizi yada analizinizi alabilirmiyim. Teşekkürler"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
3 kuruşa 5 köfte olmazki murat kardeşim.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. esse TKFEN zaten benim beklediğim rakamlardan geri döndü diyebiliriz. Ben kapanış olarak 7,2 li seviyeleri hedef göstermiştim. 6,8 nin ise gün içinde görülebileceğini belirtmiştim sn. financer'in topiğinde. En düşük te zaten 7,05 seviyesini gördü. Alım kararı size ait. Her an her hisseyi anlık olarak takip edemeyiz. Şimdi size söyleyebileceğim tek şey hissenin yükseliş için 7,85 direncini yukarı kırması gerektiği. Ama benim düşüncem 60 dakikalık grafikte gördüğüm ters omuz baş omuz formasyonu için hissenin tekrar 7,45 seviyelerini ziyaret edeceği yönünde. Bu hisse için en iyisi olur. Biz de bu arada maliyetlenmiş oluruz.:36_1_13:
illaki 6.80 diye tutturdun. halbuki ben vermezler demiştim.
şimdi 7.45 den maliyetlenicem diyorsun.
cimrilikten biraz olsun uzaklaşmış gördüm seni
az kalsın cebinde akrep var sanmıştım[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
Asıl ben teşekkür ederim.BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMURAT BEY TEBRİKLER .VE TEŞEKKÜRLER:36_1_13:
Yorum
-
1,2 Bollinger Band üst çizgisine takılmaz ise hayırlı olsun yükselişimiz. Ellerinde olanlara bol kazançlar.hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat hocam GSDHO 1,17 yi kırdı. düşüncelerinizi yada analizinizi alabilirmiyim. Teşekkürler
Yorum
-
Gübre Fabrikası 35 YTL üzerinde kaldığı müddetçe problem gözükmüyor. Fakat tavsiyem sadece ellerinde tutanlara. Yeni alımlar için herhangi bir yorum yapamam.ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMurat Hocam GUBRFin dönüşü teyit edildi diyebilir miyiz?
Yorum
-
İsteseydim 7,05 ten koyardım cebe.:36_1_13: Bir türlü ısınamadım şu kağıda. Sağlık olsun alanlar kazansın. Demedik mi financer kardeşim 7,85 üzeri fırlar diye yine oltada. Öylede böyle de.:36_1_13:financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 kuruşa 5 köfte olmazki murat kardeşim.
illaki 6.80 diye tutturdun. halbuki ben vermezler demiştim.
şimdi 7.45 den maliyetlenicem diyorsun.
cimrilikten biraz olsun uzaklaşmış gördüm seni
az kalsın cebinde akrep var sanmıştım
Yorum
-
Kapatamadık ama yine de güzel durdu. Bücür ama kas yapmış.:36_1_13:gunguruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMur@T_ERISKIN´isimli üyeden Alıntı
2,3 üzerinde kapaması iyi olur. Bu durumda pimaş doldururum portföyü.:36_1_13:
Bugün 2,30 üzeri kapatacak gibiyiz Murat Bey Sizi de aramıza bekleriz :36_1_13:
Yorum
Yorum