ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
evet hocam ne dersiniz?MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
-
ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam FINBN VE KUTPOY hakkında nedersiniz? Primliler mi?Bende de böyle kötü bir huy var. Hep sayfa sonu mesajları kaçırıyorum.:36_1_13: Kusura bakmayın.mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet hocam ne dersiniz?
FINBN'da yeni alımlar can yakabilir. KutpoY'nin fiyatı, alım fiyatınızın altına düşmediği müddetçe, birleşme fiyatı hep kapanış fiyatının üzerinden olacaktır. Bu sebeple aşağıdan maliyetiniz farsa birleşme gününü bekleyebilirsiniz. Ama dediğim gibi fiyatı, alım fiyatınızın altına düşmediği müddetçe. Mesela 2 seviyesinden aldığınız KUTPOY nin fiyatı eskisi 5 üzerinde kaldığı müddetçe 2,5 civarıdır. Ama aldığınız hisse 1,5 seviyesine çekilirse birleşme fiyatı da doğal olarak 2 seviyesine çekiliyor.
Yorum
-
Teşekkürler Hocam. Birde KUTPOların ne zaman birleşeceğini bilsekMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende de böyle kötü bir huy var. Hep sayfa sonu mesajları kaçırıyorum.:36_1_13: Kusura bakmayın.
FINBN'da yeni alımlar can yakabilir. KutpoY'nin fiyatı, alım fiyatınızın altına düşmediği müddetçe, birleşme fiyatı hep kapanış fiyatının üzerinden olacaktır. Bu sebeple aşağıdan maliyetiniz farsa birleşme gününü bekleyebilirsiniz. Ama dediğim gibi fiyatı, alım fiyatınızın altına düşmediği müddetçe.
HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
Bunun için şirketin bir tarih açıklaması gerekir. Bu tarih için bir kıstas var mı onu bilemiyorum. Ama bu şekilde uzun zaman harcayan hisseler mevcut. Ben hisse fiyatlarının birbirine yaklaşacağı düşüncesindeyim. Bu durumda eski hisse senedi değer yitirebilir. Bunun içinde hisse oyuncularının alsatlarla biraz maliyet düşürmesi gerekiyor ki düşüş durumunda zarar yazmasınlar. Bu da biraz zaman alır açıkçası.ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler Hocam. Birde KUTPOların ne zaman birleşeceğini bilsek
Yorum
-
toparlanma başladı.financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bizim petrol ofisi gümledi bu arada.
akşam bosuna kasmışız
sabah erken konusmusuz
[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
Sn. hocam. GSD orta ve uzun vade kazandıracak bir hissedir. Şu an benim bu kadar hareketsiz kalmam mümkün değil. Gün içerisinde en az 5 - 6 hisse değiştiriyorum. Benim gibi iseniz şu an zaten böyle bir hissede beklemiyorsunuzdur.:36_1_13: Tren hareket etmeden trene binmeyi düşünmüyorum. Sağlam gördüğüm tüm hisselerin hareketlerini ekranımda sürekli takip ediyorum.hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat hocam gsdho yu siz baya sıkıp takip ediyordunuz. almadınız mı?
Bugün işlem yaptıklarım :
OZFIN
GDKYO
FENER
GDKYO
TSPOR
SANKO
Yorum
-
Yabancı alımları da mevcut. Şu anda güzel görünüyor.financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertoparlanma başladı.
sabah erken konusmusuz
Yorum
-
petrol de alımlar hızlandı hocamfinancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertoparlanma başladı.
sabah erken konusmusuz
Yorum
-
EFG 49 bin lot aldı bugün. Böyle bir günde güzel kazanç sağladı.financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetrol de alımlar hızlandı hocam
Yorum
-
VANET ve PKENT'de de alım satımlarım oldu.:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. hocam. GSD orta ve uzun vade kazandıracak bir hissedir. Şu an benim bu kadar hareketsiz kalmam mümkün değil. Gün içerisinde en az 5 - 6 hisse değiştiriyorum. Benim gibi iseniz şu an zaten böyle bir hissede beklemiyorsunuzdur.:36_1_13: Tren hareket etmeden trene binmeyi düşünmüyorum. Sağlam gördüğüm tüm hisselerin hareketlerini ekranımda sürekli takip ediyorum.
Bugün işlem yaptıklarım :
OZFIN
GDKYO
FENER
GDKYO
TSPOR
SANKO
Bu arada kısa vadede dikkat edilmesi gereken iki senet. Teknik olarak göstergeler yukarıya dönmüş durumda.
Yorum
-
IBTYO nakavtMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada IBTYO da tepe oluşumu gerçekleşebilir. Dikkatli olmakta fayda var.1,1 üzeri duramaz ise stoploss çalışabilir.
Yorum
-
Yaw grafiklere bakınca son gün çizgisinin yanında hayali çizgiler görmeye başlıyorum. Bazen korkuyorum hayali olmalarından dolayı ama artık onların ne demek istediklerini anlamaya başladım.financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIBTYO nakavt

:36_1_13: Önemli olan yarın. Eğer 0,98 ve sonrasında 0,96 altına sarkarsa kanal desteğini kırmış olur ki bu da yükselişin tamamiyle bitmiş olduğu gösterir.
Yorum
-
Bugün IBTYO'da en çok satan 60 bin lotla INFO. Yani IBTYO'nun baş mimarisi. Şu an hala elinde %20 takas oranıyla 995 bin lot mevcut.

Bundan sonra bulaşmamak gerekir.
Yorum
-
üstad bende bir yorumumda 0 94-0.95 e gelmesi gerektiğini belirtmiştim.
Ancak bulamadım şimdilik.
Buralardan bir daha yukarı yaparsa çok yahşi olur.
Bence taban olması güzel oldu bugün
Sen bulaşma dedikçe bulaşasım geliyor bu hisseye.:36_1_13:
Yorum
Yorum