Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • saydami
    Katılımcı
    • 22 Mart 2008
    • 81

Teşekkür Ederim Yorumlariniz Için.

Ayrica Vakfin,banvit Ve Maalt Için Pusudayim Daha önceleri Takibimde Olup Kar Ettiğim Hisseler Makul Seviyelerden Kademeli Gireceğim Varsa önerileriniz Beklerim Iyi Geceler.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

saydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Teşekkür Ederim Yorumlariniz Için.

Ayrica Vakfin,banvit Ve Maalt Için Pusudayim Daha önceleri Takibimde Olup Kar Ettiğim Hisseler Makul Seviyelerden Kademeli Gireceğim Varsa önerileriniz Beklerim Iyi Geceler.
      Banvit'te haftalık ve günlük grafikler hala bozuk durumda. 3 YTL destek seviyesi ve bu seviyeye kadar geri çekilme yaşanabilir. Üzerinde kaldığı müddetçe orta ve uzun vade için hareket etmesi muhtemel. Çünkü haftalık grafik ikili tepe ile hissenin bir süre yükselişi unutması gerektiğini söylüyor.

Vakfin için ilk destek 2 ikinci destek 1,74 YTL seviyesi. Yukarısı için birşey söyleyemiyorum. Alım için risk az olarak gözükse de, teknik olarak kendini toparlamış olsa da hisse yataya girmiş görüntüsü şu anda daha hakim. Böyle büyük fiyat hareketleri olan ve sert düşüş yaşayan operasyon yemiş hisselerin toparlanması biraz zaman alabilir.

Maalt için ise 7,3 seviyesi iyi bir destek oluşturabilir. Teknik açıdan pahalı durmuyor. Hisse miktarına göre diğerlerine göre daha sert hareketler yapması daha kolay. Açıkçası üç hisseden en çok güven vereni.

Yine de ilk üçlünüzü daha çok sevmiştim.

Yorum

• saydami
        Katılımcı
        • 22 Mart 2008
        • 81

murat bey

ilk yazdığım üçlü elimde gayet iyi durumda temettülerini de aldım ama satmadım beklemedeyim son yazdığım üçlü takibimde şayet alırsam öncelik maalt olacak 7 ve aşağı rakamlar çok iyi dediğinizgibi aldığımda 1 yıl tutmayı umuyorumdaha önceleri 14 içinde 8.30 rakamında başlayıp 32-33 ytl rakamlarını 2 yıl önce gördüğünü biliyorum o nedenle takipteyim uzun vade için. KDV finansal kiralama işinden dolayı vakfın 9.30 rakamından indiği için ÇOK HIZLI HAREKET edebileceği için düşünüyorum ORTA VADE İÇİN banvit yaz mevsimi olması dolayısı ile tüketim çok olur beklenti içerisinde olabilirdiye 4.50 fiyatından aşağı geldiği için düşünüyorum ilginize çok teşekkür ederim şayet müsait olduğunuzda ALKİM hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim orta ve uzun vade düşünüyorum saygılar sunarım.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

saydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ilginize çok teşekkür ederim şayet müsait olduğunuzda ALKİM hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim orta ve uzun vade düşünüyorum saygılar sunarım.
          Alkim şu an için düzeltmesini yapıyor. 9,2 ve 9 desteklerinde tutunduğu sürece problem yok. Daha önce 10 altına sarkması durumunda stoploss uygulanması gerektiğini belirtmiştim. Şimdi bu seviye direnç konumunda ve geçildiği takdirde yukarı hareketi orta ve uzun vade için devam edecektir. 9 üzerinde kaldığı müddetçe bu seviyeler güzel duruyor.

Yorum

• freeman0007
            Yeni üye
            • 29 Nisan 2008
            • 41

mrblar üstad,tcell hakkındaki yorumunuzu alabilir miyim

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
              Bağımlı
              • 05 Temmuz 2007
              • 1019

freeman0007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              mrblar üstad,tcell hakkındaki yorumunuzu alabilir miyim
              Sonrası tehlikeli. İki gün önce destek oluşumu başarısızlıkla bitmiş ve tekrar yönünü aşağıya çevirmiş. 8 YTL'ye kadar geri çekilebilir. Tekrar dip oluşumunu beklemek daha mantıklı olacaktır. Elinizde var ise 8 YTL'ye dikkat.

Yorum

• freeman0007
                Yeni üye
                • 29 Nisan 2008
                • 41

evet hocam elimde var,zararına satmayı düşünüyorum 8den döner mi bilmiyorum.dediginiz gibi 850 de tutunamadı.bilmiyorum bekleyeyimmi satayım mı...

Yorum

• BANKER
                  Katılımcı
                  • 13 Mart 2008
                  • 87

Murat Bey - Akenr - Hakkindaki Fikrinizi öğrenebilirmiyim.

Yorum

• oflazhan
                    Katılımcı
                    • 06 Mayıs 2008
                    • 95

hocam merhaba, tüpraş son 1 ayda cok kan kaybetti sürekli para cıkışı var, bu nereye kadar devam eder. butun desteklerini kırıyo, destek dayanmıyo maşallah, sizce düşüş trendine devam mı edicek yoksa buralardan tekrar alım yaparak maliyeti düşürmek mantıklımı olur, şimdiden teşekkürler..

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                      Bağımlı
                      • 05 Temmuz 2007
                      • 1019

freeman0007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      evet hocam elimde var,zararına satmayı düşünüyorum 8den döner mi bilmiyorum.dediginiz gibi 850 de tutunamadı.bilmiyorum bekleyeyimmi satayım mı...
                      8 seviyesi ilk baştan çalışacaktır. Eğer kırılırsa hareket hızlanabilir. Ama kırılmaz ise bu seviyeler dip çalışması için kullanılacaktır. Görmek lazım

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

BANKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Murat Bey - Akenr - Hakkindaki Fikrinizi öğrenebilirmiyim.
                        Hissede 10,5 ve 10,2 seviyeleri kuvvetli. Aşağı gelmediği müddetçe bu seviyelerini korusa da yükseliş için 11,6 seviyesinin hacimli bir şekilde geçilmesi gerekir.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                          Bağımlı
                          • 05 Temmuz 2007
                          • 1019

oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          hocam merhaba, tüpraş son 1 ayda cok kan kaybetti sürekli para cıkışı var, bu nereye kadar devam eder. butun desteklerini kırıyo, destek dayanmıyo maşallah, sizce düşüş trendine devam mı edicek yoksa buralardan tekrar alım yaparak maliyeti düşürmek mantıklımı olur, şimdiden teşekkürler..
                          Daha önce yazmıştım. 29 seviyelerinin önemini belirtmiştim. Bu seviyede tutunamadığı için biraz sert düşüş yaşamış. Şimdi önünde 26,5 ve 24 güçlü destekleri var. Bu seviyelere gerilemesi düşünülebilir. Yukarı dönüş yaşanırsa maliyetlenmek daha mantıklı.

Yorum

• husam11
                            Yeni üye
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 31

hocam gusgr için beklenti nedir acaba

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                              Bağımlı
                              • 05 Temmuz 2007
                              • 1019

Mutlu mutluluk dağıtmaya başladı. Yeniden zirvesini test edecektir.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                                Bağımlı
                                • 05 Temmuz 2007
                                • 1019

husam11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                hocam gusgr için beklenti nedir acaba
                                Çok primli ve teknik olarak göstergeler düzeltmelerini yapıyorlar. Bir süre daha bu düzeltmede yükseliş beklemiyorum açıkçası. Ama düzeltme sırasında 2,96 üzerinde tutunamaz ise risk oluşturabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Bunun dışında haber veya temel anlamda bir beklentisi var mı bilmiyorum.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information