FKT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hoş geldin
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn.
freemannn_22 XMANN zekibelek pikaf stoktolga80 kadles karagüllü benmisim karadag. farkli77 fasalis erbkr mozbacak y_hepyoruk bvlgarimen AMARG HAKKIBEYAZ şeref gencertektem gulcancagil cemsezer edegismez optra kuzdere u.c.a stingy77 barboroskalka... suai bozbek vermidon drstranger cevci17 serdarsss01 esco kartal seyhan silver2007 dolap_osman napolyon key erke01 kaanx055 15hasan gsm turkwebs ZAFERURAL1 memokerime.yegen asu58 ezgi28 cezra axiyon xpluss mburakyazgan davuthan_ alpege01 GetLost a&k_kılıç aforizmayakar ardass vesile
hoşgeldiniz , hayırlı olsun
Yorum
-
Kaptırmışsınız lisans hakkını.PEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.
freemannn_22 XMANN zekibelek pikaf stoktolga80 kadles karagüllü benmisim karadag. farkli77 fasalis erbkr mozbacak y_hepyoruk bvlgarimen AMARG HAKKIBEYAZ şeref gencertektem gulcancagil cemsezer edegismez optra kuzdere u.c.a stingy77 barboroskalka... suai bozbek vermidon drstranger cevci17 serdarsss01 esco kartal seyhan silver2007 dolap_osman napolyon key erke01 kaanx055 15hasan gsm turkwebs ZAFERURAL1 memokerime.yegen asu58 ezgi28 cezra axiyon xpluss mburakyazgan davuthan_ alpege01 GetLost a&k_kılıç aforizmayakar ardass vesile
hoşgeldiniz , hayırlı olsun
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Borsasız key çıplak kalır...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaptırmışsınız lisans hakkını.
Yorum
-
ben yeni bir nick istiyorum özsimurg olsunsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsasız key çıplak kalır...

Yorum
-
-
rafet,MESAL,mortengamst,Linda,hunter07,abka,atabeğ ,sundoor,alro,pammin,mutimar,komsu44,nafiz,tekiz,
socrates,benim,kaditatr,baki,amonra06,kagan.cintim u...,eyu,03,kaya,evidence,zedyago,alnya5068,bora,
dartanyan,caniscaplin,sancar,enggn,tamer7720,goldm und,svstr,nena,FGÜL,arma2,myst77,motorsan,bdrzgn,
adil00,devcocuk,c,eyt,ynos006,ghurtan,albrk85,SURA L,nat,kaksu,vobcu73,murath,KAYAGİBİSERT,paşapaşa,
dj.umut.ank,emin,akkaya,joyflower,doastum56,sinatr a,hakanbaskaya,sıla,eczacı,GMK_66,leokurt,sentinus ,
qoobe,NENENA,Esses,mz43,DOLUNAY,testorman,gunduz.a rda,mesut40,broadway,SG,ey,butcher,loveistzm,
smiley06,teoman85307,firstblade,ismet,XMANN,zekibe lek,pikaf,stok,tolga80,kadles,karagüllü,benmisim,k aradag.,
farkli77,fasalis,erbkr,mozb,cak,y_hepyoruk,bvlgari men,AMARG,HAKKIBEYAZ,şeref,gencer,tektem,gulcancag il,
cemsezer,edegismez,optra,kuzdere,u.c.a,stingy77,ba rboroskalka...,suai,bozbek,verm,idon,drstranger,ce vci17,
serdarsss01,esco,kartal,seyhan,silver2007,dolap_os man,napolyon,key,erke01,kaanx055,15hasan,gsm,turkw ebs,
zAFERURAL1,memokerim,e.yegen,asu58,ezgi28,cezra,ax iyon,mburakyazgan,davuthan_,alpege01,GetLost,a&k_k ılıç,
aforizma,yakar,ardass
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz , hayırlı olsun
Yorum
-
Abi bence dillendirmeyelim, çift nick silmekten işimize gücümüze bakamayız...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5000. üye kim olacak.Adına topik mi açsak.

Yorum
-
5000. üyeye, ÇAKAL hocamız 1 lot Vestel hediye etsin.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5000. üye kim olacak.Adına topik mi açsak.

Yorum
-
Topladıklarını , döksün tabi...stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5000. üyeye, ÇAKAL hocamız 1 lot Vestel hediye etsin.

Yorum
Yorum