Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hem hosgeldin diyen arkadaslara, hem de uye olur olmaz nickimin altina (BaBo) yazip itibar puanlari ile bir anda beni bu sitede yillardir yaziyormus gibi onere eden yonetime tesekkur ederim.
Bir dostumun daveti uzerine bu forumdan haberim oldu.
Samimi dusuncelerimizin yine dostca ve samimi olarak dile getirildigi bir forum ve ortam olmasi dilegi ile insallah herzamanki gibi gorduklerimizi paylasiriz.
Son zamanlarda VOB'a ilgi duymam nedeni ile amma VOB konusundaki bilgisizligim nedeni ile ben bir anlamda ogrenciyim.
Guvendigim tek husus ise VOB da da teknik analizin had safhada gecerli oldugudur, ben de bu teknik analizi biraz cozdum sanki, VOB'u da cozerim diye dusunurum.
Bu anlamda sanal alemde yazan, ve su anda burada adlarina rastladigimbutun diger arkadaslara da ben hosgeldiniz diyorum.
Yorum