turkuaz16,hoşgeldiniz.
Hoş geldin
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sabahları fizik tedavideyim.zamanlama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhemşo hoşgeldin ya nezaman geldin
:36_1_13:
Elektrik veriyorlar.
Bugün doktor voltajı artıralım seni etkilemez dedi.
Niye dedim.
Senin bacağın maşşallahı var dedi.
İnek bacağı gibi gördü sanırım.

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
aman kardeş gerekliyse öyle versin laf olsun diye neden voltaj yükseltiyorsunÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSabahları fizik tedavideyim. Elektrik veriyorlar.
Bugün doktor voltajı artıralım seni etkilemez dedi. Niye dedim.
Senin bacağın maşşallahı var dedi. İnek bacağı gibi gördü sanırım.:Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
6.HİS 05-08
halibo 05-08
kubilmoon 05-08
Üstad 05-08
ılıca 05-08
Hoşgeldiniz.
Hay maşşallah,hay maşşşallah.Fenerbahçe hissesi gibi oldu.Tavan tavan.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Çakal hoşgeldinÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHay maşşallah,hay maşşşallah.Fenerbahçe hissesi gibi oldu.Tavan tavan[/B].
Yorum
-
Hemşo reklamın iyisi kötüsü olmaz.Sağolasın.:36_6_3:zamanlama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇakal hoşgeldin
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Tüm üyelerimiz hoşgeldiniz. Keyborsa'daki yazan tüm arkadaşlarımız hoşgeldiniz ve ben de hoşgeldim.
Yorum
Yorum