sn.stockbroker , foruma hoş geldiniz. Yazılarınız biz küçük yarırımcılara her zaman yol gösterecektir.Saygılar.
Hoş geldin
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Hemşo zaten adam aksi karıştırıp durma,KUTERO abim geminin direğine takmasın seni flama diye.:6_18_5: :6_18_5:zamanlama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNiye geldin boş adam

Abi direksiyonda olan sensin.KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVakit bulduğunca yazacak..
İkna ederken, inanırmısın, fırtınalı denizlerde bile bu kadar darlanmamıştım..
Sağolsun kırmadı beni..

Valla ben babamı aksi adam bilirdim ama sen onu da geçtin.Hoşgeldin.stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForumda bir tek boş adam senmişsin.Tek başına kalıp yalnızlık çekmeyesin diye geldim.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Teşekkürler.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aramıza hoşgeldiniz sn. stockbroker.

İltifatınız için teşekkür ederim sn. simurg.Umarım faydalı olabiliriz.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.stockbroker , foruma hoş geldiniz. Yazılarınız biz küçük yarırımcılara her zaman yol gösterecektir.Saygılar.
Foruma girip yazacak yeterli vakit bulamayacağımı düşünerek gelmek istemedim,başka bir neden yok...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla ben babamı aksi adam bilirdim ama sen onu da geçtin.Hoşgeldin.
Hoşbuldum...
Yorum
-
Sn. Stockbroker,
15 ay sonra Sn. KUTERO sayesinde inadınızın kırıldığını görmek beni sevindirdi.
Aramıza hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.
Elinizde olanı çevrenizdekilerle paylaşmaktan keyif aldığınızı biliyor ve bu hasletinizle Keyborsa'ya çok şeyler katacağınıza inanıyorum.
Kolaylık ve başarı dilerim.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Stockbroker,
15 ay sonra Sn. KUTERO sayesinde inadınızın kırıldığını görmek beni sevindirdi.
Aramıza hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.
Elinizde olanı çevrenizdekilerle paylaşmaktan keyif aldığınızı biliyor ve bu hasletinizle Keyborsa'ya çok şeyler katacağınıza inanıyorum.
Kolaylık ve başarı dilerim.İlginize teşekkür ederim.tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili stockbrocker hoşgeldin... engin tecrübelerinden bizleri de faydalandırman dileğiyle ;)
Bilgi ve tecrübe paylaşımının, her iki taraf için de gelişimin hızlanması açısından gerekli olduğunu düşünürüm.Hayırlısı olsun...
Yorum
-
keyborsa' nın 2555 nolu üyesi sn. beyborsa hoşgeldiniz diyorum..
hem üye nosu, hemde nick i güzel bir tesadüf olmuş..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Bu topik bir türlü üyelerin uğrak yeri olmadı, nedense. Halbuki misafirperver bir aileyiz.KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkeyborsa' nın 2555 nolu üyesi sn. beyborsa hoşgeldiniz diyorum..
hem üye nosu, hemde nick i güzel bir tesadüf olmuş..
Sn beyborsaya, özel misafir diyelim o zaman. Sn. beyborsa, hoşgeldiniz.
Yorum
-
Hoşgeldiniz sayın beyborsa.
Sn. simurg o zaman bir tavsiye vereyim. Webmaster arkadaşlar önemli topicleri, yeni üyeler siteye üye olduklarında görebilecekleri şekilde, "Profiliniz" kısmında "abone konular" bölümüne otomatik eklenecek şekilde ayarlayabilirlerse bu sorun ortadan kalkabilir. Bilmiyorum mümkün mü?
Yorum
-
ben sezsiz geldim bir gece karanlığında kimse görmedi, hoş geldin diyen bile olmadı
dedim ya bir gece karanlığıydı
kimse görmemişti
sayın umutsari aramıza hoş geldin,değerli yorum ve analizlerini bekliyoruz..Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
Yaw sessiz geleni kim görür.Bizim gibi patırtı kütürtü yap bak nasıl görülürsün.Prestij Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben sezsiz geldim bir gece karanlığında kimse görmedi, hoş geldin diyen bile olmadı
kimse görmemişti
sayın umutsari aramıza hoş geldin,değerli yorum ve analizlerini bekliyoruz..
Sevgiler.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
kimse hoş geldin demeyince bize de öyle demek düştü çakalım..ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaw sessiz geleni kim görür.Bizim gibi patırtı kütürtü yap bak nasıl görülürsün.
Sevgiler.
Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
Yaw ne güzel heryerde yazıyorsun. Nereden bilelim senin yeni geldiğini. O kadar alıştık ki sana sanki yıllardır bizimlesin.:36_1_13:Prestij Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben sezsiz geldim bir gece karanlığında kimse görmedi, hoş geldin diyen bile olmadı
kimse görmemişti
sayın umutsari aramıza hoş geldin,değerli yorum ve analizlerini bekliyoruz..
Yorum
-
her yer dediğin bir yer, isim değişmeyince öyle sanılıyorMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaw ne güzel heryerde yazıyorsun. Nereden bilelim senin yeni geldiğini. O kadar alıştık ki sana sanki yıllardır bizimlesin.:36_1_13:
adı lazım değil bir yere dadanmıştık değerli arkadaşlarımızın cezalanmasından sonra tat tuz kalmadı,bizde mekanı değiştirdik..
Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
Yok her yer dediğim bu sitede.Prestij Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher yer dediğin bir yer, isim değişmeyince öyle sanılıyor
adı lazım değil bir yere dadanmıştık değerli arkadaşlarımızın cezalanmasından sonra tat tuz kalmadı,bizde mekanı değiştirdik..
Yani mesajlarını görünce sanki aylardır birlikteyiz gibi geliyor bana. Seni yeni gelmiş olarak bile görmedim inan.
Yorum
Yorum