Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Not:Endeksin aşırı yükselmesi nedeniyle pirimli olup daha önceki haftalardan al veren hisselerin bazılarını listeye almadım.Seçtiklerim, risk oranları seçim öncesinde düşükolan hisseler diyebilirim. Bol kazançlar.
Bu haftaki listemizden bazıları yine çok iyi gitti, darısı gitmeyenlerin başına
bu carfa da yürürse her kağıt yürür herhalde.bayılttı yatırımcısını.bende olmadı allahtan.benim hesapta arkadaşın vardı.zorunlu satış yaptı geçen yıl .kağıt hala aynı duruyor
fincandı çanaktı birşeyler olabilirmi diyorsunuz...
bu carfa da yürürse her kağıt yürür herhalde.bayılttı yatırımcısını.bende olmadı allahtan.benim hesapta arkadaşın vardı.zorunlu satış yaptı geçen yıl .kağıt hala aynı duruyor
fincandı çanaktı birşeyler olabilirmi diyorsunuz...
Fincan -çanaktan ziyade haftalık düzeltmesini tamamlamış. Şu haliyle ramazan bereketinden istifade edecek gibi.
Yorum