simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Vob 24
Collapse
X
-
beklediğim gibi destek kırıldı. düşüş devam başladı ve düşme devam edecek....
-
yen paritesinde 115.070 destek noktası. Burası kırılırsa piyasaları etkileyecektir.
Yorum
-
longcu arkadaşlar , dikkat etsin.. dow vadeli çökmeye başladı.
Yorum
-
dolar bizde euro/usd usd paritesini izliyor o yüzden çok fazla tepki vermiyor...TIFIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam,peki dolar neden tepki vermiyor acaba?
Yorum
-
piyasalr biraz toparlandı dow vadeli30 dk. da ilk dirence kadar yükseldi.
Yorum
-
30 dk. da direnci kırdılar.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasalr biraz toparlandı dow vadeli30 dk. da ilk dirence kadar yükseldi.
Yorum
-
Sn martinsss, bu günkü haftalık bir ekonomi dergisinde şu yorum yapılmış; Yüksek volatilitenin yaşandığı piyasada risk algılaması halen yüksek, ekim vadeli endeks 30 kontratları 58 500- 62500 aralıgında seyredebilir, ayrıca yuırdışındaki dalgalanmaya paralel dolar/ytl kuru hafif alıcılı seyir izleyebilir....martinsss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10/09/2007 vob 30'da short devam edecek gibi görünüyor. ne dersiniz?
Yorum
-
-
500 puan eksi açarız parite bu şekilde devam ederse...
175 puan artı açtık. yanıldım.
Yorum
-
Paritelere pek bağlı hareket etmedi yine. 30 dk. al verdi ama ben satışların geleceğini düşünüyorum.martinsss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende yanıldım senin gibi
bugün gün sonuna doğru yani ikinci seansta beklentin nedir?
Yorum
-
Ondan şüphem yok. Piyasaya güvenemediğim için poz. kapamıştım. Aslında tekniğe uyup 30 dk. al verdiği için uzun poz. açsak süper olacakmış. Kaçırdık fırsatı ...;)martinsss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow %1,37
nasdaq %1,50
üstad yarın fırlarmı vob?
Yorum
Yorum