Vob 24
Collapse
X
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
-
Yorum
-
gelde tesadüf deme..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
12.03:28,375
30.04:40,475
fark:12100 puan..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Sevgili wo1 buradaki vob24 topiği aslında "dost meclisine" tekabul ediyor...paylasımlarını orada alalım.wo1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster60000 pikolojik sınırında tutunabilecek miyiz ?
72.5 altında sistem baskılanır ,ustte 73.8 fibo
sat gelir
73 -72.5 (pivot ) - 72.3Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Buraya yazmıyorlar FNT ustanın borsa genelde " Dost meclisi" topiği var vobcular orada haberin ola...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselaammm aliykiimmm
1 aydır kimse yazmamış...
üzüldüm
bu başlığı ayağa kaldırmak için bi apdes alam, hayırlısı ile
bakalım ne olacak
Napıyon yavv.. bana hiç hoş geldin demedin daha ya..TUNABEN10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPEGA, hoş geldin.
İyi niyet bol bereket...

" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
vaaayyy...TUNABEN10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPEGA, hoş geldin.
İyi niyet bol bereket...

alemin en yakışıklı ağabeyi...ceket asışına gurban olsun bu millet
hoşbuldum,
şu 1 sene önce SÖZ VERDİĞİN el yapımı ŞARAP bi gelirse daha iyi olacağım abi....
Yorum
-
abi beni bilirsiniz ÜSTADLARIMIN lafı üzerine asla yazmamTnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuraya yazmıyorlar FNT ustanın borsa genelde " Dost meclisi" topiği var vobcular orada haberin ola...
Napıyon yavv.. bana hiç hoş geldin demedin daha ya..
iş bu yüzden mütevellit, burda yazmayı düşünüyorum...
demez suçlu çünkü, şarap borcu var abimin...yağlayıp ballayıp...sepetleyecek beni de...
YEMEZ
alacağım oldum mu heeç unutmam, bu dünyada alamazsam, öbir tarafta...:081:
Yorum
-
Hosgeldiniz. Ustad falan degil, burada hemen herkes birbirini taniyor, yalan yok, hep kazaniyorum yok. Dost meclisine tabi olmaniz dilegiyle...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi beni bilirsiniz ÜSTADLARIMIN lafı üzerine asla yazmam
iş bu yüzden mütevellit, burda yazmayı düşünüyorum...
demez suçlu çünkü, şarap borcu var abimin...yağlayıp ballayıp...sepetleyecek beni de...
YEMEZ
alacağım oldum mu heeç unutmam, bu dünyada alamazsam, öbir tarafta...:081:
Yorum
-
Hoş geldin şairim, ben mi önce gelmişim, elin dert gönlün keder görmesin...Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Napıyon yavv.. bana hiç hoş geldin demedin daha ya..
Safalar getirdink17
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervaaayyy...
alemin en yakışıklı ağabeyi...ceket asışına gurban olsun bu millet
hoşbuldum,
şu 1 sene önce SÖZ VERDİĞİN el yapımı ŞARAP bi gelirse daha iyi olacağım abi....
Bir senedir içeerde misin ya hu, daha geçen konuşmuştuk...
Ceza yemesen, haber yolıyycam
Forum forum dolaşmıyon dimi beni bulmak için
, bağbozumu yeni malum, dün hanımköyle görüştüm eli kulağında...
Önce bakayım tadı nasıl, güzel olmuş mu?Pul para; para pul olur.
Yorum
-
Sende hoş geldin hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun...k17TUNABEN10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoş geldin şairim, ben mi önce gelmişim, elin dert gönlün keder görmesin...
Safalar getirdink17" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
kısa vade
67000 -- 67500 direnç diye düşünmekteyim, 67 üstünde illaki 500 e dokunur (fıçırlardaki +86 nın ne olduğu çıkar sabaha )
yanlız orta vade (bu veya gelecek hafta )
haftalıkları 2. li DİBE doğru götürüyor gibi hissettim 63800 de
bu gerçekleşirse...oraya kadar gelmişken AYLIKLARI da 62500 e dokundurtturabilir...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
deneme, test yayınıdır
Yorum

Yorum