Vob 24
Collapse
X
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok abi, pis kokula geliyor burnuma benim. yükselen piyasada bunlar para çıkıyor yine. uzaktan izlemekte fayda var . Kazandığımızı da çar çur etmenin anlamı yok.
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax ayrıca kabak tadı verdi. 4222 civarında gözü toprağa bakıyor...;)eh ben size ne diyeyimmm. Bu gün sinir harbi yaşattınız bana.... şimdide çökün bakalım....:( dün aldığım riski bugün için almayı becemedim malesef...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizim piyasa arayı açtı ama dax ve futureler çıkışta zorlanıyor...
Yorum
-
dur üstadım hemen pişman olma... gün ola harman ola...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereh ben size ne diyeyimmm. Bu gün sinir harbi yaşattınız bana.... şimdide çökün bakalım....:( dün aldığım riski bugün için almayı becemedim malesef...
Yorum
-
Pişman olmam, iyi de oldu. Kurumu değiştirmek için için fırsat doğdu...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdur üstadım hemen pişman olma... gün ola harman ola...
Yorum
-
için için fırsatını kolluyordun zatensimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPişman olmam, iyi de oldu. Kurumu değiştirmek için için fırsat doğdu...
Yorum
-
imkb 5 dakikalık grafik
zaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydin arkadaslar... ;)
Geceye girdigim longlar canimi yakacak...
günaydın zagor kardeş belkide öyle olmaz bakarsın
bir ihtimal dahilinde ben 24.700 direncine hareket olabilir diye düşünüyorum belki açılışta belkide seans içinde
Yorum
-
Günaydin sn. Pehlivan. Evet, ufak bir umut var bendede. Birazdan görecegiz..PEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın zagor kardeş belkide öyle olmaz bakarsın
bir ihtimal dahilinde ben 24.700 direncine hareket olabilir diye düşünüyorum belki açılışta belkide seans içinde
Carpe diem, quam minimum credula postero...
Yorum
-
hayırlısı diyelim ama sanki yukarı tuzak kuracaklar gibi ?zaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster900 puan alttan actilar... bekleyecegiz panik yapmadan ;)
Yorum
-
Bakalım , "açılışı acemiler yaptı " formasyonumu oluşacak..
fdax en düşük 4111 gördü..şu anda 4130 da..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
-

Yorum