Vob 24
Collapse
X
-
-
-
Yorum
-
kanalı yeniden kırmaya zorluyorlar. en iyi uzaktan izlemek, bir süre....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Simsek:"imf Ile Anlasamadigimiz Konularla Ilgili Yeni Bir Gelisme Yok"
-matriks-
Yorum
-
Yorum
-
-
Yorum
-
Hocam taktigimi net yazayim.... Para cikisi Kutero abinin belirttigi gibi dün geceki paketin akabinde olan gelismelerle ilintili düsüncesindeyim... Ve alimdayim, yalani yok... Yalniz cimbizla secercesine dikkatli olmaya calisiyorum...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertrade için imkan tanımakla birlikte endeksteki para çıkışının devam ediyor olması can sıkıcı bir durum.
Yorum
-
Burada söz konusu olan su... Para cikisi en cok hangi kagitlarda var... Ve ne kadar daha sürecek.. Derinliklerde sistemli bir sekilde doldurulan satis kademeleri vs vs vs...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam taktigimi net yazayim.... Para cikisi Kutero abinin belirttigi gibi dün geceki paketin akabinde olan gelismelerle ilintili düsüncesindeyim... Ve alimdayim, yalani yok... Yalniz cimbizla secercesine dikkatli olmaya calisiyorum...
iki aylik cömezligim esnasinda bu kadarini ögrenebildim ve uyguluyorum.. Hayirlisi artik...
Yorum
-
-25 trl oldu. piyasa yükseltip mal çakıyorlar...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurada söz konusu olan su... Para cikisi en cok hangi kagitlarda var... Ve ne kadar daha sürecek.. Derinliklerde sistemli bir sekilde doldurulan satis kademeleri vs vs vs...
iki aylik cömezligim esnasinda bu kadarini ögrenebildim ve uyguluyorum.. Hayirlisi artik...
Yorum
-
Cogu kagitta yapilan o eminim.,.. Dikkatimi cektisimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster-25 trl oldu. piyasa yükseltip mal çakıyorlar...
Yorum
-
YORUM-VADELI ISLEM VE OPSIYON BORSASI(DENIZ YATIRIM)
Vadeli Islem ve Opsiyon Borsasi'nda (VOB), su ana kadar 833milyon YTL'lik islem hacmi gerçeklesirken, açik pozisyon sayisi 309 bin 475 oldu. Deniz Yatirim Vadeli Islemler Piyasasi Bölüm Müdürü Cihan Aluç, güne sert düsüsle baslayan Subat vadeli IMKB 30 Endeksi, 32000seviyesini test ettikten sonra gün içinde hafif bir tepki ilekarsilastigini söyledi. Cihan Aluç, islem hacminin fazla degismedigini gözlediklerini ifade ederek, "Dünkü sert düsüsün devaminda bugün de herhangi birtepkinin gelmemesi, düsüs trendinin güçlendigini gösteriyor. Endekskontrati mevcut seviyelerde tutunamazsa, kisa vadede 31000 puangörülebilir" dedi. Aluç, dolar sözlesmesinde ise yükselisin göze çarptigini dilegetirerek, bununla beraber açik pozisyon sayisinin azaldiginibelirtti ve "Subat vadeli dolar sözlesmesinde 1.6600 seviyesi kisa vadeli direnç konumunda. Bu seviyenin altinda kalindigi sürece satis baskisi sürecektir" diye konustu. ******
Yorum
-

Yorum