Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sert hareketlere bakarsak öyle görülüyor. 0.90 desteği kırılmadıkça yükseliş potansiyelini sürdürecektir. Yarın durum muhtemelen netleşir. Hacim hareketlerini izleyelim.
simurg hocam, yeni yıla arçeliği satıp, ASYAB ile girdim...dolayısıyla yılın son yorumunu(ASYAB) almak gibi bir ricam olacak...tabiki yorumu gelecek sene de yapabilirsiniz vaktiniz yok ise...
simurg hocam, yeni yıla arçeliği satıp, ASYAB ile girdim...dolayısıyla yılın son yorumunu(ASYAB) almak gibi bir ricam olacak...tabiki yorumu gelecek sene de yapabilirsiniz vaktiniz yok ise...
asyab ve albrk yükselişe seyirci kaldı , izlemedeyim. Hayırlısı olur inş. garfikleri iyi duruyor.
Yorum