Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
"Beyaz Saray'ın otomotiv şirketlerini TARP Fonu'ndan faydalandırma açıklaması önümüzdeki hafta otomotiv, demir-çelik hisselerini ön plana çıkarabilir. "
hocam aceba hangı senetler saglam bu sektorlerde. otomotıv ve demır celıkte
bugün zaman gazetesinde körföz sermayesi için kira senedi sözleşmesi çıkarılacakmış. ve fazsiz olacakmı. buda katılım bankalarına yarayacakmış.hocam bu yazıyı az önce okudum yarın sabah için geceden bir mikatr daha asyab alma kararı verebilirm sizden gelecek yoruma göre thanks
bugün zaman gazetesinde körföz sermayesi için kira senedi sözleşmesi çıkarılacakmış. ve fazsiz olacakmı. buda katılım bankalarına yarayacakmış.hocam bu yazıyı az önce okudum yarın sabah için geceden bir mikatr daha asyab alma kararı verebilirm sizden gelecek yoruma göre thanks
hocam kolay gelsin, ben de asyab takipçisiyim...ayen ile ilgili düşüncelerinizi de öğrenirsem sevinirim...şimdiden teşekkürler...
Senette gittikçe daralan bir üçgen oluştu. Düşen kanalın üst bandı. 0.90 seviyesinden geçiyor. Bu direnç hacimle geçilirse 1.00 kısa vade hedefi olackatır. Senette stop seviyesi 0.83.
1.21 direnci aşılırsa senette güzel hareketler olabilir. 1.14 kırılmadıkça senet tutulabilir...
Yorum