BORSAKURDU Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sekfın bölümüne ekledim. Şeker fınde sert hareketler olmaya başlar .
-
garfayı 6.55 den verdim. Düzeltmeye girdi çünkü. Risk almaya gerek yok.
Yorum
-
Bu kağıda veda etmek zor. SAbah açığa almıştım.6.55 den geri . iyi ki almışım. Şimdi hangi kağıdı feda edecem seans sonuna bakalım.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergarfayı 6.55 den verdim. Düzeltmeye girdi çünkü. Risk almaya gerek yok.
Yorum
-
170 den listeme aldığım BFren de son demler yaşanıyor diyebilirim.
Yorum
-
-
Yorum
-
-
Ustad daha keyıflı degılım cunku bılıyorsun 1,45 den almıstım ben bu kagıdı ve uzun suredır ısrarla beklıyordum bakalım beklememın meyvesını alabılecekmıyım
)
Yorum
-
Merak etme bekleyen kazanır. Yakında küçük yatırımcılar da bize takılmaya başlar.BORSAKURDU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUstad daha keyıflı degılım cunku bılıyorsun 1,45 den almıstım ben bu kagıdı ve uzun suredır ısrarla beklıyordum bakalım beklememın meyvesını alabılecekmıyım
)
Yorum
-
Hisselerimiz yolunda yürümeye devam ediyor.Gerçi bir çoğu koştu bugün
Bugün en yüksek 10 kağıt içinde desa ve skfın var.
Yorum
-
ab-ı hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilerisi için orta vadede hangi kaağıtlara girmeyi tavsiye edersiniz.Borsayı her an takip edemeyen biri olarak sadece orta vadede yatırım amaçlı olarak soruyorum
Köşemde yazdığım hisse senetleri zaten uzun vade için seçilmiş hisselerdir.
Yorum
-
kısa vade için mert gıdayı 2.16 dan listeme aldım hayırlısı olsun.
Yorum
-
Bugün, 173 ü zorluyor, kırarsa yolculuk başlarsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster170 den listeme aldığım BFren de son demler yaşanıyor diyebilirim.
Yorum
Yorum