Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
üstad ne buzim bu borsadan çektiğimiz yawww ereğli ve vakıf bankta battık gerçi orta vadede düşünmüştüm alırken ama bukadarda göçecemi hiç tahmin etmemiştim ereğlide 7.45 vakıfda2.36 sermayeye kadar çektim ama daha çekmeye takatim kalmadı ) simurg üstad nolur bu kkaatlar nezman düzelir budurm nedersin biraz yorum alabilirmiyim lütfen şimdiden teşekkür ederim saol
üstad ne buzim bu borsadan çektiğimiz yawww ereğli ve vakıf bankta battık gerçi orta vadede düşünmüştüm alırken ama bukadarda göçecemi hiç tahmin etmemiştim ereğlide 7.45 vakıfda2.36 sermayeye kadar çektim ama daha çekmeye takatim kalmadı ) simurg üstad nolur bu kkaatlar nezman düzelir budurm nedersin biraz yorum alabilirmiyim lütfen şimdiden teşekkür ederim saol
Bu krizi yakından hissetmeyen hiç bir ülke yatırımcısı yok.Borsa ila uğraşıyorsanız zamanla bu gibi durumlara alışıyorsunuz.Benim takip ettiğim dow . haftalık usd düşen kanalı idi. 8000 usd seviyelerini bekledeğimi yazmıştım. Malesef ,bu destek hacimli kırıldı.Şahsen ben epey süredir senet taşımıyorum sadece gün içi küçük al-sat denemeleri yapıyorum. Şu piyatlardan bile mal alıp uzun vade taşımaya cesaret edemiyorum.Şimdilik bekle gör politikasına devam ediyorum. Sizin gibi elinde malı olan arkaşdaşlara da bu satten sonra maldan çıkın demek mantıksız olur.Kredili mal taşımıyorsanız uzun vadeli (3-5 yıllık ) bir yatırım yaptığınızı kabullenmeye çalışın.
Japonya'da Sirket Iflaslari Eylulde Gecen Yila Gore % 34.5 Artti
DOLAR, YEN KARSISINDA 100.75 YEN SEVIYESINE KADAR GERILEDI
AVRUPA MERKEZ BANKASI BASKANI JEAN-CLAUDE TRICHET, KURESEL FINANSAL SISTEMININ
KOKLU BIR REFORMA IHTIYACI OLDUGUNU KAYDETTI. FRANSA’DA KONUSAN TRICHET, BUNDAN
SONRA PIYASALARDA SEFFAFLIGA IHTIYAC DUYULACAGINI, TABULARA BAGLI KALINMAMASI
GEREKTIGINI IFADE ETTI. -MATRIKS-
üstad!!!elimde sılverline var bu son düşülerde yarıyarıa zaradayım mecburi yatırımcı olduk...orta ve uzun vadede silverline naıl iş yapar fikriniz nedir..hissenin temeli nasıl hocam bi yardım ederseniz çok sevinirim...
üstad!!!elimde sılverline var bu son düşülerde yarıyarıa zaradayım mecburi yatırımcı olduk...orta ve uzun vadede silverline naıl iş yapar fikriniz nedir..hissenin temeli nasıl hocam bi yardım ederseniz çok sevinirim...
sondan 2. yazıma bakarsanız senetler hakkındaki fikrimi yazdım. Senet bazında teknik yorum yapmak hiçbirşey ifade etmiyor.Endeksler düzelmeden senetlerde bir toparlanma beklemek boşuna bir bekleyiştir.Allah herkesin yardımcısı olsun. Çok kimsede büyük sıkıntı var...
Yorum