Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yatırım ortaklıklarında sürekli büyük çıkışlar ve sonrasında düşüşler yaşanıyor. Bunun birçok sebebi var bence. Tahta sahibinin yada aracı kurumun kredi durumunlarını rahatlatmak amacıyla yapılma olasılığı bunlardan sadece biri.
Teşekkür ederim sn Simurg .. Bu gözden kaçırdığım bir ayrıntı idi..
üstad Mrshl Için Ne Söylenebilir Maliyet Için Uygun Mu Siğ Bir Tahta Ve Toplu Sanirim Demi Alsak Başami Beklemiş Oluruz Allaha Emanet Olun Yorumlarinizi Bekliyorum Saygilar Bu Arada Emnis Yorumunuza Uymuştum Tşk
üstad Mrshl Için Ne Söylenebilir Maliyet Için Uygun Mu Siğ Bir Tahta Ve Toplu Sanirim Demi Alsak Başami Beklemiş Oluruz Allaha Emanet Olun Yorumlarinizi Bekliyorum Saygilar Bu Arada Emnis Yorumunuza Uymuştum Tşk
evet tahta sığ. çok şey söyleyemem.kısa vade için tekniği iyi.
üstad bende agyo var,iyide düstü,çagr1 olay1da var,bu konu ile ilgili ayr1nt1l1 bir bilgi vermeniz mevcutmu,satay1mm1 yoksa daha güçlü kag1tlara bakay1mm1?selamlar
Kutpo,kozad Ve Vakfyt Hakkinda Bilgi Verirmisiniz Destek Ve Dirençleri Nedir Teşekkür Eder Tüm Forum üyelerinin Ve Editörlerin Bayramini En Içten Dileklerimle Kutlar,emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim.
4.62 da 20 günlük h.ortalama direnci vardı. bu direnci aşamadı. Bazı indikatörler al verirken bazıları henüz al vermedi. macd ve D+D- indikatörü yakından izlenmeli. Eğer bir yükseliş trendinden söz edeceksek senet 4.34 üstüne bir an önce kendini atmalı. 4.00 kırılması halinde stop yapılmalı.
2005 yılından başlayan ana yükseliş kanalının en son kanal desteğinde tutunmaya çalışıyor. 1.03 usd olan bu destek üzerinde tutundukça sentte yeni pozisyon açanlar çoğlacaktır.Macd henüz dönüş sinyali vermezken Stch bir dönüş yapma hazırlığında. Ccı ve rsı pozitif. İndikatörleri izlemeye devam. Pozisyon açmak için hala erken bana göre...
Yorum