hocam vakbn dün borsa düşerken yükseliyordu bugün 100 puanluk düşüş var ama yine 2.18de kaldı ne dersiniz 2.23 e gidicek gibi duruyor mu yoksa düzeltme mi yapacak
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
teşekkürler simurg hocam, mühendis hoca da olsa iyi olurdu ama sizi izlemeye devam ediyoruzsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKendisi ile iletişim koptuğu için topiği kapattık.[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
simurg hocam etyat hakkında ne sersin? hergun %20 yapıyor.MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
YEŞİL GİRESUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkutpo yorumunuzu alabilirmiyiz bugün çok zikzaklı harekteler yaptı
teşekkürlersülo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat,
otkar yorumlarmısınız.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam vakbn dün borsa düşerken yükseliyordu bugün 100 puanluk düşüş var ama yine 2.18de kaldı ne dersiniz 2.23 e gidicek gibi duruyor mu yoksa düzeltme mi yapacakPolat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler simurg hocam, mühendis hoca da olsa iyi olurdu ama sizi izlemeye devam ediyoruzmustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam etyat hakkında ne sersin? hergun %20 yapıyor.arkadaşlar , sorularınıza zamanında cevap yazamdığım için üzgünüm. Hava değişimlerinden ben de nasibimi aldım. Kendime yeni yeni geliyorum. Bir de köşeyi takip eden arkadaşlarım neden eskisi gibi sık yazmadığım konusunda mesaj atıyorlar. Daha önce açıkladım sanırım gözden kaçtı. Çalıştığım kurumda deprem güçlendirmesi ve onarım çalışmaları olduğu için 3 farklı kurumlara dağıldık. Görevim gereği iki kurum arasında git gel yapıyorum. Öğleden sonra piyasaları izleme şansım ve internete bağlanma şansım yok. Geçici de olsa can sıkıcı bir durum. İdare edeceğiz artık. Ben de vakit buldukça yazmaya devam edecğim.Herkese iyi akşamlar.gunguruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstat birkaç yatırım ortaklıgında başlayan hareket diğer yatırım ortaklıklarına da yayılabilir mi? Malum, yıl sonu da geliyor
Yorum
-
yatırım ortaklıklarında sürekli büyük çıkışlar ve sonrasında düşüşler yaşanıyor. Bunun birçok sebebi var bence. Tahta sahibinin yada aracı kurumun kredi durumunlarını rahatlatmak amacıyla yapılma olasılığı bunlardan sadece biri.gunguruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstat birkaç yatırım ortaklıgında başlayan hareket diğer yatırım ortaklıklarına da yayılabilir mi? Malum, yıl sonu da geliyor
Yorum
-
CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Emnis I YorumlarmisinizUmarım tavisyelerime uymuşsunuzdur...:(simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergrafik ekleyecektim bir türlü yükleyemedim. kısaca özetlersem sentteki yükseliş ile momt. ve stch indikatörü arasında negatif uyumusuzluk var.
20 günlk h. desteği taban fiyatı idi. Hisse taban oldu. bundan sonra bence alıcı bulduğunuz yerde stop uygulamanız menfaatinize olacaktır. Bol kazançlar.
Yorum
-
mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam vakbn dün borsa düşerken yükseliyordu bugün 100 puanluk düşüş var ama yine 2.18de kaldı ne dersiniz 2.23 e gidicek gibi duruyor mu yoksa düzeltme mi yapacak
hisse ana yükselen kanal içine giremedi hala düşen kalan içinde seyrini sürdürüyor. 2.23 üzerine çıkıp 2.38 i hacimli geçmeden senette yükseliş trendi başlamaz. 2.04 şimdilik destek durumunda.
Yorum
-
Atı alan üsküdarı geçti bile.Tekniği iyi. Speği ağa-paşa ne yapar bilinmez...mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam etyat hakkında ne sersin? hergun %20 yapıyor.
Yorum
-
sayın simurg hocam
raysg için ne dersiniz?MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
1.60 larda kuvvetli desteği var. Şimdilik senette zayıf bir görüntü var. 1.83 kırılırsa stop yapılmalı , kırılmazsa tutulabilir.mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg hocam
raysg için ne dersiniz?
Yorum
-
tesekkurler simurg hocam....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.60 larda kuvvetli desteği var. Şimdilik senette zayıf bir görüntü var. 1.83 kırılırsa stop yapılmalı , kırılmazsa tutulabilir.
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
Rica ederim, bol kazançlar..mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertesekkurler simurg hocam....
Yorum
-
Abd Kongre Butce Ofisi'nin Baskani, Hazine Bakani Henry Paulson'un Onerdigi
Mali Kurumlari Kurtarma Planinin Ayrintilarini Bilinmemesi Nedeniyle
Vergi Mukelleflerine Maliyetini Tahmin Etmenin Imkansiz Oldugunu Soyledi.
Peter R. Orszag, Kongre'ye Verdigi Bilgide Teklifin Net Maliyeti Hakkinda
Anlamli Bir Tahmin Icin Verilere Ulasamadiklarini Soyledi.
Orzsag, Plana Gore Hazine'nin 2009 Mali Yilinda 700 Milyar Dolarin Tamamini
Kullanabilecegini Soyledi.
-matriks-
Yorum
-
Avrupa Merkez Bankasi Guvernorler Konseyi Uyesi Erkki Liikanen, Mali
Piyasalardaki Belirsizliklerin, Amerika Birlesik Devletleri Kurtarma
Paketi Uzerinde Bir Karara Varincaya Kadar Devam Edecegini Soyledi.
Avrupa'nin Benzer Bir Pakete Ihtiyac Duyladigini Da Kaydeden Liikanen
"bu Sert Bir Banka Krizinde Yapilir Ve Biz Henuz Bu Durumda Degiliz"
Dedi.
-matriks-
Yorum
Yorum