Bu kez 20li rakamları göreceğiz sanki, belkide 22-23 ne dersiniz
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu seviyeri görür demek için henüz erken bu falcılık olur. Ben tekniğe göre değerlendirme yaptığım için desteklerdeki hacimleri izleyerek yön tayin etmeye çalışıyorum. Şimdilik asıl izlediğim dow. daki haftalık düşen kanal.Bu kanalın alt desteğine 8.000 usd nin altında. bu seviylerden ciddi bir tepki gelebilir. Oraya gelince artık bir değerlendirme yaparız, önümüzü görmek açısından. Endşelerim arasında bir de Türkiyede spekülatörlerin kredi sıkıntısı yaşması ve batma rsiklerinin ortaya çıkması. Speklerin batması ise doğrudan aracı kurumu etkileyebilir. Olur ya bizdeki aracı kurumlardan herhangib biri büyük zarar yazar yada iflas ile karşı karşıya kalırsa İmkb de çok şey değişir.Aylardır karamsar bir tablo çiziyoruz ama dikkatli olmak lazım. nakitte kalmak bence mantıklı olacaktır.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu kez 20li rakamları göreceğiz sanki, belkide 22-23 ne dersiniz
Yorum
-
Teşekkür ederim,link verirmisiniz kaybettim ben...mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster68.80 dün ki takas
Yorum
-
üstad ben daha fazla karamsar olmak istemiyorum yeniden mallanmayı düşünüyorum.5-6 ay içinde koşabilecek kağıtlar olarak ne önerirsiniz..takip listem:ASYAB-VAKBN-DOAS-TTKOM-ANACAM-İSFİN
yada bunlar haricinde tecrübelerinize dayanarak önerebileceğiniz bir kağıt var mı? SAYGILAR....
Yorum
-
Emnis
üstad Günaydin Emnis Dünki Kayib Rağmen Gene %6 Lik Primle 6,30 Da Kaldi Tahta Dediğin Gibi Siğ Hergünde Saticidan çok Alici Göze çarpiyo şuan Hisse %99 Toplu Yanilmiyosam Tahta Yapicisinin Amaci Ne Acaba Bihedef Fayatimi Var Acaba 10,00 Rakamlar Kulislerde Iyice Yerini Aldi Sizce Saygilar
Yorum
-
Kulislerle işim olmaz. Senet hakkında bilgi verdim teknik anlamda , karar sizin risk sizin...CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Günaydin Emnis Dünki Kayib Rağmen Gene %6 Lik Primle 6,30 Da Kaldi Tahta Dediğin Gibi Siğ Hergünde Saticidan çok Alici Göze çarpiyo şuan Hisse %99 Toplu Yanilmiyosam Tahta Yapicisinin Amaci Ne Acaba Bihedef Fayatimi Var Acaba 10,00 Rakamlar Kulislerde Iyice Yerini Aldi Sizce Saygilar
Yorum
-
Endeks toparlansa tüm senetler iş yapacak zaten...ksagir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad ben daha fazla karamsar olmak istemiyorum yeniden mallanmayı düşünüyorum.5-6 ay içinde koşabilecek kağıtlar olarak ne önerirsiniz..takip listem:ASYAB-VAKBN-DOAS-TTKOM-ANACAM-İSFİN
yada bunlar haricinde tecrübelerinize dayanarak önerebileceğiniz bir kağıt var mı? SAYGILAR....
Yorum
-
Yorum
-
Ecb: Uluslararasi Merkez Bankalari, Global Dolar Likiditesini Iyilestirmek Icin Hareket Ediyor
-matriks-
Yorum
-
Onde Gelen Merkez Bankalari, Dolar Likiditesini Arttirmak Icin Ortak Harekete
Gecti.
Abd Merkez Bankasi (fed), Ingiltere Merkez Bankasi (boe), Avrupa Merkez
Bankasi (ecb) Ve Japonya Merkez Bankasi (boj); Kredi Piyasalarindaki Likidite
Sorununu Cozmek Icin Piyasaya Yaklasik 360 Milyar Dolar Vermeyi Ongoren
Ortak Onlemler Acikladilar.
Boe'den Konuya Iliskin Olarak Yapilan Aciklamada; Bu Onlemlerin Global
Mali Piyasalardaki Likidite Kosullarini Iyilestirmek Icin Tasarlandigi
Ve Bankalarin Durumu Yakindan Izledikleri Belirtildi.
-matriks-
Yorum
-
Tepkiler gelmeye başladı, trade amaçlı alımlar kar getirebilir. Dikkatli olmak kaydıyla işlemler yapılabilir...
Yorum
-
arkadaslar kusura bakmayin,
buraya degilde diger sayfada aciklama yapacaktim ama sayfayi kapattiklari icin yazamadim.onun icin buraya yazip sizi bilgilendirmek istedim.mühendisce isimle yazan arkadas bu sekil formlarda 2-3 ay kadar yaziyor sonra anlasilmayan bir sebeb olustrup ya tatile ciktigini söylüyor yada forum yöneticileri ile anlasamadigini yazarak formu terk ediyor.bunu ne amacla yaptigini bilmiyorum ama arastiriyorum.benim takip ettgim yilbasindan buzamana kadar bu 4.formu(haber borsa,güncel forum,burasi)birtane daha var ama hatirlaymadim bilgisayara format atmistim yoksa favoritlerde vardi bulursam eklerim.daha önce yazacaktim ama emin olamamistim.form yöneticileri bu kisi hakkinda kisa da olsa aciklama yaparlarsa memnun oluruz.kisa zamanda bu kadar forum gezmesi normalmi???yoksa niyeti baskami...hisse tavsiyesinde bulunup spekulatif hareketlermi yaptirmak istiyor acaba.
Yorum
-
Dostum,simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTepkiler gelmeye başladı, trade amaçlı alımlar kar getirebilir. Dikkatli olmak kaydıyla işlemler yapılabilir...
Ben tepki gelse bile, tepkilerin çok sınırlı kalacağını düşünüyorum.
Bu ortamda trade amaçlı olarak hareket etmek bizi zor durumda bırakabilir.
Piyasaya güven aşılayacak bir açıklama bir haber lazım.
Onun da geleceğini hiç sanmıyorum.
AIG 40 milyar dolar istedi, Ameikan hükümeti 86 milyar dolar verdi. Piyasa bu habere bile tepkisiz kalarak düşmeye devam etti.
Borsaları en fazla fonlayanlar arasında sigorta şirketleri yer alıyor. Onlarda kriz kelimesinin k sini ağzına alıyorsa, piyasalar toz duman olmaya mahkumdur.
Biraz karamsar bir yazı oldu ama malesef gerçekler bunlar.
Hepinize bol HUZURLU günler...[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum

Yorum