Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
detaylı analiz için zaman bulabilsem bir de endekse güvenebilsem bir araştırma yapacam ama ortamdaki güvensizlik ve zaman problemi elimi kolumu bağlıyor...gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam "Dikkat Çeken Hisseler ve Analizleri" bölümüne ekleyeceğiniz yeni hisseyi sabırsızlıkla bekliyoruz var mı bi çalışmanız acaba tşk.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdetaylı analiz için zaman bulabilsem bir de endekse güvenebilsem bir araştırma yapacam ama ortamdaki güvensizlik ve zaman problemi elimi kolumu bağlıyor...
hocam bekliyoruz çalışmanızı sabırsızlıkla
VKFYT muhteşemdi bu hafada helal olsun
hocam en geç bu hafta sonu çalışmanızı göreriz inşallah.
gerçekten süpersiniz.
Yorum
-
ustad tebrık ederım engın tecrubelerınızden ıstıfade etmeye devam edıyoruz
harıka tuttuyorsunuz tek kelıme ıle mukemmelsınız vkft harıka gıdıyor
thankssss
Yorum
-
ya ustad hep kazanıyoruz sızınle tanısmak sıze ufakda olsa eger kabul edersenız bır hedıye vermek ısterım.tekrar tsk ler
Yorum
-
teşekkür ederim dostum. Gerek yok böyle şeylere. Duanız yeter. Bol ve bereketli kazançlar dilerim.BORSAKURDU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya ustad hep kazanıyoruz sızınle tanısmak sıze ufakda olsa eger kabul edersenız bır hedıye vermek ısterım.tekrar tsk ler
Yorum
-
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteknik analiz çok yaşaaa :36_3_2:tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkritik bölgenin tam üstünde kapattı :36_1_13:
Yorum
-
Küçük yatırımcının tek pusulası..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteknik analiz çok yaşaaa :36_3_2:
Teşekürler üstadım...:a88:
Yorum
-
Oecd: Global Piyasalar Kredi Krizinin Ardindan Guven Krizi Yasiyor
Ekonomik Isbirligi Ve Kalkinma Teskilati Oecd Genel Sekreteri Angel Gurria,
Global Piyasalarda Bankalarin Ve Duzenleyici Otoritelerin Kredi Krzinin Onune
Gecmekte Yetersiz Kalmasina Bagli Olarak Kredi Krizinin Ardindan Bir De Guven
Krizi Yasandigini Soyledi.
Portekiz'de Oecd'nin Yeni Ekonomik Arastirmasinin Tanitimindak Konusan
Gurria, "bu Asamada Piyasalarda Bir Kredi Krizi Degil Bir Guven Krizi
Yasaniyor" Dedi.
-matriks-
Yorum
-
BEDELLİ SONRASINDA NE OLUR TAM BİLEMEM AMA TEKNİK OLARAK 0.99 SEVİYELERİNDE GÜÇLÜ KANAL DESTEĞİ VAR. BU SEVİYELERDEN SENETTEN ÇIKMAK BENCE ÇÖZÜM DEĞİL TUTMAK DAHA MANTIKLI GÖRÜNÜYOR.sozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tebnk 'le ilgili görüşünüz nedir. bedelli sermay artışı hisseyi biraz yukarılara taşırmı. 1,30 maliyetle var elimde
Yorum
-
Ustad cok tsk ederım bugunde acılır acılmaz tavan gıdıyor sanırım
2,40 lara yolculuk kısa surede ulasacak 2,40 dan sonrası ıcın goruslerınız
nelerdır
thanks
Yorum
-
vkfyt
Hocam sizi tanıdığımdan beri escomdan sonra vkfyt da da tutturdunuz helal olsun diyorum başka birşey demiyorum Allah tuttuğunu altın etsin.
Allahın izni sizin de teknik analiz bilginiz vesilesiyle güzel kazandık inşaallah devamını da getiririz...
Yorum

Yorum