Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
linke tıklıyorum sayfa üyelik istiyo benden ne iş, anlamadım..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
simurg üstad tksyo kısa vade hedefleri nelerdir direnç ve destekleri alabilirmiyim acaba,tşk ederimrüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
kısa vade direnci 065. idi kırdı. destek 0.63 . hisse de bu destek hacmli kırılmadıkça problem olmaz. şimdi 0.68 direnci var hacimli geçilirse 0.84 hedef durumunda.volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg üstad tksyo kısa vade hedefleri nelerdir direnç ve destekleri alabilirmiyim acaba,tşk ederim
Yorum
-
tşk ederim üstad birde bu bjkaş çok fazla dipte gezmedimi hocam 2.18lere kadar geldi herkeste bir patlama yapacak beklentisi var ama buralardan maliyetlenmek ilerisi için uygunmudur ?rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
üye olun öyleysesimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlinke tıklıyorum sayfa üyelik istiyo benden ne iş, anlamadım..

Sn.Mühendisin topiğinde 2666 numaralı mesaja bakabilirsiniz ;)
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkısa vade direnci 065. idi kırdı. destek 0.63 . hisse de bu destek hacmli kırılmadıkça problem olmaz. şimdi 0.68 direnci var hacimli geçilirse 0.84 hedef durumunda.
HOCAM 0,67'Yİ ASAMADI.0,64-0,65 ARASIMEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
AKIPD, teknik olarak iyi görünüyor, lakin bilanço iyi gelmedi. Her halukarda bir hareket seziyorum. Çok fazla risk almamak kaydıyla listeye alıp takip ediyorum.
Yorum
-
sabahtan beri onu inceliyorum ben de... sanki 1,80 lere doğru bir hareket olacak gibi duruyorsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAKIPD, teknik olarak iyi görünüyor, lakin bilanço iyi gelmedi. Her halukarda bir hareket seziyorum. Çok fazla risk almamak kaydıyla listeye alıp takip ediyorum.
yine de alım için 1,50'yi aşmasını beklemek gerek diye düşünüyorum
Yorum
-
yazdık hareketlendi ..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabahtan beri onu inceliyorum ben de... sanki 1,80 lere doğru bir hareket olacak gibi duruyor
bizim üyler mi kaldırdı tahtayı yoksa..
Yorum
-
Gördüm mesajınızı şimdi. Tebrikler, saygılar üstadım.;)tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüye olun öyleyse
Sn.Mühendisin topiğinde 2666 numaralı mesaja bakabilirsiniz ;)
Yorum
-
olabilirsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazdık hareketlendi ..
bizim üyler mi kaldırdı tahtayı yoksa..

yalnız 1,50 aşması lazım ilk etapta... bakalım aşabilecek mi?
Yorum
-
evet 1.50 önemli , işlemler böyle devam ederse zorlanmaz. Kısa sürede geçer. Yine de tekrarlamakta fayda var temeline fazla güvenmediğim bir senet.tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolabilir
yalnız 1,50 aşması lazım ilk etapta... bakalım aşabilecek mi?
Yorum
-
simurg üstad tksyo dan ikinci seans bir atak daha gelirmi 0.8 direncini kırmak için alıcı ve satıcı pozisyonuna bakarak ne diyebiliriz acaba,tşkrüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
Yorum