hocam iyi geceler size zahmet İNFYO yotumu alabilirmiyim
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ipek -koza günlük boligner bandını kırdı. Trend başladı sanırım ..
Yorum
-
ya arkadaşlar ben halkbnk hakkında yorum isteyen bir sürü soru yazdım hiç cevapşayan yok yanlış yerlere mi yazıyorum acaba
ben önce 9,00 dan aldım sonra maliyet düşürmek için 8,20 ve iyice düşünce 8,00 dan aldım ve hala düşüyor ne yapmalıyım bi yorum yapın lütfen
Yorum
-
yanlış yere yazmışdın, sildim..halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya arkadaşlar ben halkbnk hakkında yorum isteyen bir sürü soru yazdım hiç cevapşayan yok yanlış yerlere mi yazıyorum acaba
ben önce 9,00 dan aldım sonra maliyet düşürmek için 8,20 ve iyice düşünce 8,00 dan aldım ve hala düşüyor ne yapmalıyım bi yorum yapın lütfen
akşama bir yorum yapmaya çalışırım.
Yorum
-
İpekte çarpışmamı var ,uzaktanmı öyle gözüküyorsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteripek -koza günlük boligner bandını kırdı. Trend başladı sanırım ..
Yorum
-
Kağıt koparılacaksa her türlü kapışma olabilir. Ama bunu şu haliye anlamak zor ne olup bittiğini anlamak için kavganın içinde olmak lazım...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİpekte çarpışmamı var ,uzaktanmı öyle gözüküyor
Yorum
-
Kimvurduya gitmeyelimdesimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKağıt koparılacaksa her türlü kapışma olabilir. Ama bunu şu haliye anlamak zor ne olup bittiğini anlamak için kavganın içinde olmak lazım...
Yorum
-
-
Clebiyi realize ettik, takipteyiz. Vesbe de 2. turu yapıyoruz. cytaş ve parkta yükseliş trendi devam ediyor. ucak- boyner- mmart pirimli olmasına rağmen istediğimiz rakamlaraı henüz görmedi. Escom da beklentimiz var devam ediyor...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen genellikle orta vade ve uzun vade için senet listesi yapıyorum. Kısa vade içinde al-sat yaptıklarım risk taşıdığı için bunları sizlere yansıtmıyorum.
şu anda beklentilerimin bir bölümünü gerçekleştiren senetler ve beklemeye değer gördüğüm senetler aşağıdadır.
CLEBİ-VESBE-BOYNER-CYTAS-PRKTE-UCAK-MMART-ESCOM
Bugünde Koza ve ipmatları ekledik. Hayırlı olsun...
Yorum
-
Hayırlı olsun,daha yolları var belli sanki...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen kozaya zıpladım , bugün...
Yorum
-
Kem gözlere şiş.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterClebiyi realize ettik, takipteyiz. Vesbe de 2. turu yapıyoruz. cytaş ve parkta yükseliş trendi devam ediyor. ucak- boyner- mmart pirimli olmasına rağmen istediğimiz rakamlaraı henüz görmedi. Escom da beklentimiz var devam ediyor...
Bugünde Koza ve ipmatları ekledik. Hayırlı olsun...
İnsanın kendine bile nazarı değermiş.
Maşşallah deyin.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
Yorum