mtmtk Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
teknik görünümü çok iyi değil. 0.47 seviyelerinden ciddi bir tepki gelmezse 0.42 kısa zamanda görülecektir. Bundan sonra yukarı yönlü bir tepki hareketi gelebilir.
-
0.77 leri tekrar kırmayı deneyecektir. Eğer bu direnci hacimli geçemez ve üzrinde kalamazsa 0.60lo seviyelere kadar inecektir. 0.77 direncini izleyin. Bol kazançlar.mustoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam embyo ?? geçen de sormuştumm . teşekkürler
Yorum
-
cuma günü gelen alımlar yarın da devam ederse kısa vade direnci olan 1.61 kadar gidecektir. Varsa elinizde tutmaya devam edin.jurnaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpygo hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yorum
-
bence grafiği oldukça güzel.Boligner bandı iyice daralmış.son haftalarda Bariz hisse toplandığı göze çarpıyor. 1.23 -1.30 dirençelerini sırasıyla geçmeyi deneyecektir.matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg sizden bi isteğim olacak gentaş ın tekniği nasıl görünüyor.sizce mallanmak için uygunmu.
Yorum
-
Teşekkür ediyorum değerli hocam. Emeğinize Yüreğinize sağlıksimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhissenin 7.60 da kuvvetli bir desteği var. 8.15 lerden başlayan düzeltme 7.70 lerde sonlandırılmaya çalışıyor. Kısa zaman dilimin içerisin de hisse yukarı yönlü hareketine devam edecek 8.00 ın bir kaç seans üzerinde kalmasıyla birlikte 8.60 direncini zorlayacaktır. 7. 60 stoplos olacak şekilde tutmaya devam edin. Bol kazançlar
Bütün keyborsa dostlarına sağlık ve bol kazanç dilerim
Yorum
-
beklediğim hareket gerçekleşti, bol kazançlar.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster09-04-2008, 00:00
Bugün , günlükte boligner üst band direnci olan 1.53 ü zorladı ama geçemedi. muhtemelen yarında deneyecektir. MACD kesişme noktasında. Hacimli alımlar gelirse ve 1.53 üsütünde tutunursa 1.61 ve 1.84 dirençlerini zorlayacaktır kısa vade içinde. kısa vade destekleri ise 1.44 ve 1.38 görünüyor. Bol kazançlar
Yorum
-
gnydn, hoşgeldiniz.Baybora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın,aranıza yeni katıldım.
Yorum
-
Alanlara hayırlı olsun,korkudan bakakaldım yinesimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeklediğim hareket gerçekleşti, bol kazançlar.
Yorum
-
josheps Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya hocam , allah aşkına şu embyo hakkında bir yorum yazın . halka arzı da geçti.( etyat )dün akşam yazmıştım...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.77 leri tekrar kırmayı deneyecektir. Eğer bu direnci hacimli geçemez ve üzrinde kalamazsa 0.60lo seviyelere kadar inecektir. 0.77 direncini izleyin. Bol kazançlar.
Yorum
-
Ya üstad yarım saattir mesaj arattırıyorsun bana. Şunu açak uçacak diye yazsanasimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeklediğim hareket gerçekleşti, bol kazançlar.
Yorum
-
İşte sayın Hocam sizin farkınız bu Analizlerinizin doğruluğu bir kez daha kanıtlandı.Uçak için yaptığınız analizi dikkate alarak uçak alan dostlarımıza bol kazançlar. Emeğinize yüreğinize sağlık.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhissenin 7.60 da kuvvetli bir desteği var. 8.15 lerden başlayan düzeltme 7.70 lerde sonlandırılmaya çalışıyor. Kısa zaman dilimin içerisin de hisse yukarı yönlü hareketine devam edecek 8.00 ın bir kaç seans üzerinde kalmasıyla birlikte 8.60 direncini zorlayacaktır. 7. 60 stoplos olacak şekilde tutmaya devam edin. Bol kazançlar
Yorum
Yorum