Hocam Öncelİkle geÇmİŞ olsun allahtan Şİfa dİlerİm durumunuz İyİyse bİr thy bakabİlİrmİsİn teŞekkÜr ederİm
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
14/09/09
simurg Nickli Üyeden Alıntı
thyao: Özellikle aylık usd grafiği ekledim ki senedin gerçek değerinin hangi seviyelerde olduğunu görebilmek için.senette 99 yılında görülen 7 usd hareketinin uzun vade düzeltmesi 1.44 usd seviyesin geçilmesi ile sona ermiştir. Senet bu direncin geçilmesi ile güçlü bir yükseliş trendi yakalamıştır. Bu hareket yükselişin uzun soluklu olacağını gösteriyor. Eski zirvenin 7 usd olduğunu ve şimdiki seviyenin ise 2.25 usd olduğunu düşünürsek düzeltmeleri alım şansı olarak değerlendirip uzun vadeli yatırımcı olmak bu senette mantıklı görünüyor. Kısa vadeli analizlerine zamn buldukça devam ederiz. 2.06 usd sevyesi stop olması kaydıyla senet tut konumundadır.
Yorum
-
Yorum
-
15/09/09
simurg Nickli Üyeden Alıntıbagfas sonbilanço iyi gelmemişti o sebeple bir süre sıkışık seyrin devam edeceğini düşünüyordum ve öyle de oldu. Lakin 9 ve 12 aylık bilançolarda mutla bir düzelme bekliyorum ben. Uzun vadede hiç bir zaman üzmemiştir yine üzmez. Bu piyasa da sık sık dedğim gibi 2 kağıt yıllardır yatırımcısını üzmez. Biri bagfas diğeri ise mardin çimentodur. bu söz benim için neredeyse atasözü gibi zihnimde yer etti.teknik olarak detaylı bir incelemesini müsait olunca yapalım. Şimdilik kısa vade pozs için inceleme yapmadan birşey diyemem...
Yorum
-
15/09/09
simurg Nickli Üyeden Alıntı
netas: 1. çanak direnci olan 26.50 usd direnci hacimli geçen senet şimdi 32.30 usd direncine yaklaştı.bu direncin de hacimle geçilmesi halinde 2. çanak idrenci olan 35.25 usd ye gideceğini düşünüyorum. Bu seviyeden sonra bir düzeltme hareketi yapacaktır. Senette stop seviyesi 27.80 usd olarak görünüyor...
Yorum

Yorum