Hocam martı hakkında yorumunuzu alabilir miyim?
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
sayın simurg AYEN hakkında yorum yaparmısınız.''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
Gündüzleri mesut hocamın topiğine yazıyorum zaten. Akşamları ise bugünler de pek zaman ayıramıyorum fakat işlerim hafifledi.En kısa zaman da daha fazla yazıp çizmek için gayret göstereceğimden şüpheniz olmasın.delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simurg hocam;Bu aralar pek topikte gözükmüyorsunuz;Umarım kötü bir durum yoktur.:(
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGündüzleri mesut hocamın topiğine yazıyorum zaten. Akşamları ise bugünler de pek zaman ayıramıyorum fakat işlerim hafifledi.En kısa zaman da daha fazla yazıp çizmek için gayret göstereceğimden şüpheniz olmasın.
Teşekkürler sayın Simurg, siz değerli arkadaşların sayesinde hiç kaybetmez olduk. Allah sizden ve diğer arkadaşlardan razı olsun. Dualarımız sizinle.
Yorum
-
-
Tebnk fortısle bırleşırse kı ılk adım atıldı gızlılık anlaşması ımzalandı boyle bır durumda TEBK hedef sevıyesı ne olur ustad yorumlarsan sevınırım
Yorum
-
-
haftalık listem:
arena-alark-anelt-akgrt-banvıt-brısa-bımas-celha-durdo-garfa-gsdhl-forts-hurgz-mrshl-mıpaz-ptofs-sahol-skplc-unyec-tkbnk-trkcm-ykfın
Yorum
-
Yorum