hocam vokko neden bukadar duşuk kaldı o kadar dandik teks senetler gitti vokko haladireniyo sebebi nedendir sizce nezaman hareket olabilir teşekkurler
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
selam simurg hocam bu vakko menderes tekstilde bir oyunmu var ne kadar dandik batık tekstil senetlerini uçuk fiyatlara kadar yükselttiler vakko ve menderes tekstil gibi temeli sağlam hisseler bu yükselişe hiç ayak uyduramadı yorumunuz nedir acaba
Yorum
-
Teşekkürler...Size de güzel bir hafta sonu dileriz...delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese günaydın;Sağlıklı ve mutlu bir pazar günü temenni ederim.
Yorum
-
tutkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam hayırlı pazarlar.
Takip listesini bu hafta yenileycekmisiniz?Aslında niyetim vardı ama günün yorgunluğu ile bu saaten sonra yetiştirebilir miyim bilmiyorum, bu gece yetiştiremezsem bile seans öncesine kadar mutlaka dikkatimi çeken senetleri yazmya çalışırım. Herkese iyi geceler, Güzel bir hafta diliyorum herkese.delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simurg hocam;Bu haftaki takip listenizi heyecanla bekliyoruz;Şimdiden teşekkürler...
Yorum
-
üstad heyecanla bekliyoruz sanada bol kazançlı bi hafta dilerimsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslında niyetim vardı ama günün yorgunluğu ile bu saaten sonra yetiştirebilir miyim bilmiyorum, bu gece yetiştiremezsem bile seans öncesine kadar mutlaka dikkatimi çeken senetleri yazmya çalışırım. Herkese iyi geceler, güzel bir hafta diliyorum herkese.
Yorum
-
Haftalık listem:
AKGRT-AKIPD-AKALT-ALKA-BAGFS-BERDN-BUCİM-CEYLN-CİMSA-DERİM-INFYO-MTEKS-PETKM-PRKTE-PKENT-SKBNK-TCELL-TAHVL-TİRE-VARYO
Yorum
-
Endekste geri geldi, düşüş mutluya has bir düşüş değil....1.30 stop olmalı...tutkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam mutlu tutuyoruz hala ama iyice geri geldi.
Indikaötler hala tut der mi acep?
Yorum
Yorum