üstat kafanı şişiriyorum biliyorum bide sanırım ısracı davranıyorum kusuruma bakma artık sadece ereğliyi acaba inceleyebildinizmi zaman bulup ne dersin acaba düzeltme başlarmı yarın buralar için ne dersin şimdiden çok teşekkür ederim üstad başını ağrıtıyorum sürekli kusuruma bakma
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Est. yazacağım. merak etmeyin....Matriksi soğumaya bıraktım...dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat kafanı şişiriyorum biliyorum bide sanırım ısracı davranıyorum kusuruma bakma artık sadece ereğliyi acaba inceleyebildinizmi zaman bulup ne dersin acaba düzeltme başlarmı yarın buralar için ne dersin şimdiden çok teşekkür ederim üstad başını ağrıtıyorum sürekli kusuruma bakma
, açınca inceleyeyim sizin için...;)
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEst. yazacağım. merak etmeyin....Matriksi soğumaya bıraktım...
, açınca inceleyeyim sizin için...;)

çok teşekkür ederim üstadım çok saol matriks soğusun bakalım
merakla bekliyorum
Yorum
-
dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çok teşekkür ederim üstadım çok saol matriks soğusun bakalım
merakla bekliyorum
Eregl: Senette yükseliş trendi güçlü bir şekilde sürüyor. Haftalık bb direncini dün kırmayı denediler ve yatay direnci olan 4.58 e takıldı. Usd. bazında ise bb direncini yeni kırmayı deneyecek. Günlükte 4.38 destek durumunda . Bu bölgede hacimli satış yemedeği sürece senet tutulmaya devam edilmelidir. 4.58 in geçilmesi halinde hedef direnci 5.00 olacaktır. Gelişmelere göre yeniden ineceleme yaaprız. Bol kazançlar...
Yorum
-
İKisinde de güçlü bir trend olduğunu daha önce grafiklerle anlatmıştım. Geçmiş yazılara göz atarsanız sevinirim.c1ci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersoğuyunca koza-ipmat kardeşleride görebilirmiyiz acaba?
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eregl: Senette yükseliş trendi güçlü bir şekilde sürüyor. Haftalık bb direncini dün kırmayı denediler ve yatay direnci olan 4.58 e takıldı. Usd. bazında ise bb direncini yeni kırmayı deneyecek. Günlükte 4.38 destek durumunda . Bu bölgede hacimli satış yemedeği sürece senet tutulmaya devam edilmelidir. 4.58 in geçilmesi halinde hedef direnci 5.00 olacaktır. Gelişmelere göre yeniden ineceleme yaaprız. Bol kazançlar...
üstaddddddddddddd BÜYÜKSÜNNNNNNN !!!!!!!!! çok treşekkür ederim
Yorum
-
est. lütfen böyle ifadelerden hoşlanmıyorum. Tekrarlanmaması dilğiyle....;)dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstaddddddddddddd BÜYÜKSÜNNNNNNN !!!!!!!!! çok treşekkür ederim
Yorum
-
Bugün bahsettğimiz direnci kıramadı, endeksle birlikte de gevşedi. 4.10 desteği önemlİ , hacimli kırlırsa mutlaka stop yapılmalıdır.dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad 4:20 ye geldik geri hayırdır inşallah noluyoz acaba bi fikrin varmı ereğli için :( hacimli mi bastılar acaba nederesin üstad
Yorum
-
Ayrıca 25 mesajı dolduramadığım için çok özür dilerim.:(delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simurg hocam;FFKRL bugün ikinci seans taban oldu sizce sebebi nedir?Sizce yeniden alım aralığı nedir?Takip listenizde olduğu için soruyorum;Şimdiden teşekkürler,bol kazançlar...
Yorum
-
merhaba üstad sanırım eereğli 4:20 lerden yukarı hareketine tekrar başlıycak gibi geliyo sen ne düşnüyosun acaba teşekkürler iyi hafta sonlarısimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün bahsettğimiz direnci kıramadı, endeksle birlikte de gevşedi. 4.10 desteği önemlİ , hacimli kırlırsa mutlaka stop yapılmalıdır.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1.40 desteği hacimli kırımadıkça trend devam edecektir. 1.78 -2.00 en önemli hedef dirençleri...
Yorum

Yorum