simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
özür dileyerek düzeltme yapayım VESBE , için yazdıklarım.3.20 hedefi bu hisseye ait. Vestel de ucuz sayılır ama vesbe bana daha cazip göründü.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervestelde yükseliş trendi için start verildi sanırım. 3.20 kısa vade için hedeflenebilir. ayrıntılı teknik analizini akşama yapmaya çalışırım.Bol kazançlar...
Yorum
-
Biraz geç oldu ama forumdaki http://www.keyborsa.com/showthread.php?t=2588 adresine ekledim. Bol kazançlar.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVESBE yükseliş trendi için start verildi sanırım. 3.20 kısa vade için hedeflenebilir. ayrıntılı teknik analizini akşama yapmaya çalışırım.Bol kazançlar...
Yorum
-
1.78 üzerinde tutunursa 2.06 hedeflenebilir kısa vade . 1.68 stoplos olarak kullanabilir.Bol kazançlar.derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam simurg bugün vkgyo aldım 1,71 den yorumun nedir
Yorum
-
Seçimlerinize saygı duyarım ancak endeks buralarda sürünürken endeksi ykarı taşıyacak senetlerde pozisyon açmanız daha mantıklı olur. esems de kısa vade içinde tepki yükselişleri gelse de 1.09 desteğine kadar düşeceğini tahmin ediyorum. Bol kazançlar.cengran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermrb simurg.senden esems hakkında bilgi almak istiyorum.kısa ve orta vadede neler getirir yada götürür.direnç ve destek noktaları neler?şu sıralar fiyatı çok düştü.önerir misin yoksa bu kağıttan uzak dur mu dersin?
saygılar...
Yorum
-
goldas , mahkeme olayından sonra büyük düşüş yaşadı. Mahkeme olayının ayrıntılarını tam bilmiyorum. Kutero üstad yakından izliyor. Ona sorun , bence. bol kazançlar.cengran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg usta.golds hakkında yorum alabilir miyim.1.5 ay içinde en yüksek değere ulaşıp şimdi diplerde geziyo.alım için bi fırsat olabilir mi?kısa orta ve uzun vadede ne getirir ne götürür.
saygılar...
Yorum
-
selam simurg,
temettü dağıtan şirketlerle ilgili sorum olacaktı. Tüpraş 1 mayıs ta temettü dağıtmaya başlayacağını açıkladı. aynı şekilde her sene belirli zamanlarda temettü dağıtan şirketler var. medela vakbn nisan sonunda. bu gibi kağıtlara girmek temettü dağıtma öncesi ne kadar mantıklı?
ayrıca petkm ve toaso hakkında yorumların ne olur?
tşkkr
Yorum
-
Temettü den yaralanmış olursunuz...Nuss79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam simurg,
temettü dağıtan şirketlerle ilgili sorum olacaktı. Tüpraş 1 mayıs ta temettü dağıtmaya başlayacağını açıkladı. aynı şekilde her sene belirli zamanlarda temettü dağıtan şirketler var. medela vakbn nisan sonunda. bu gibi kağıtlara girmek temettü dağıtma öncesi ne kadar mantıklı?
ayrıca petkm ve toaso hakkında yorumların ne olur?
tşkkr
Bazı hisselerde kar dağımı sonrası yeni beklentilerler yükselişler sık yaşanabiliyor. Tersi de olabilir. hisse analizlerine sonra bakacağım.
Yorum
-
inşallah diyelim.İLKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Teşekkürler Gene Bjk Daki Gibi Vesbedede 12 Den Hedefi Vurdunuz Darisi Yeni Hisselerin Başina Teşekkürler
Bol kazançlar.
Yorum
-
YENİ DİKAKTİMİ ÇEKEN HİSSE UCAK 1.53 ü kırarsa 1.83 kısa vade için hedeflenebilir. analizizni akşam yapmaya çalışırım.
Yorum
Yorum