simurg hocam emniş 3.88 i kıramadan geri döndü, acaba toparlanarak tekrar yol almaya mı çalışıyor, yoksa elden mi çıkarıyorlar
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
3.56 kırılmadıkça trend bozulmaz...ador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam emniş 3.88 i kıramadan geri döndü, acaba toparlanarak tekrar yol almaya mı çalışıyor, yoksa elden mi çıkarıyorlar
Yorum
-
Tebrikler simurg Hoca,
meğer dün sitede 3 koldan İMKB naklen yayını yapılmış
Siz hep akşam konuşurdunuz... Böyle giderse speklerin canına ot tıkarız site olarak, onlarda bize topu mu tüfeğimi attırırlar bilmem gayrı; yakında böyle giderse siteyi çökertirlerse şaşırmıcam 
Güzel primler elde etmişsiniz, tespitlerinzle, umarım yararlananlar olmuştur, ama bir önerim var, seans anında hisse değerlendirmeleri bence bir topikte yapılsın daha verimli olmaz mı birinin gözünden kaçan diğerine yakalanır, veya benim olumlu bulduğum ama bende kuşku uyandıran bir husus olduğunda onu da araştırıp netleştiririnceye kadar bazen hisse gitmiş oluyor, oysa siz veya seans anında orada bulunacak yazar okur bilen fikri olan düşüncesini açıkladığında 3-4 noktadan test edilip onaylanmış olur hisse diye düşünüyorum.
Seans anlarında topiğimize bekleriz veya biz buraya gelelim hocam derim, bilmem siz ne dersiniz
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Teşekkür ederim. Mehmet abimle iyi bir ikili oluşturdunuz, maşallahınız var. Dünden long açmıştım , bugün terse gelince long dursun yerinde , senetlere takılayım dedim...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTebrikler simurg Hoca,
meğer dün sitede 3 koldan İMKB naklen yayını yapılmış
Siz hep akşam konuşurdunuz... Böyle giderse speklerin canına ot tıkarız site olarak, onlarda bize topu mu tüfeğimi attırırlar bilmem gayrı; yakında böyle giderse siteyi çökertirlerse şaşırmıcam 
Güzel primler elde etmişsiniz, tespitlerinzle, umarım yararlananlar olmuştur, ama bir önerim var, seans anında hisse değerlendirmeleri bence bir topikte yapılsın daha verimli olmaz mı birinin gözünden kaçan diğerine yakalanır, veya benim olumlu bulduğum ama bende kuşku uyandıran bir husus olduğunda onu da araştırıp netleştiririnceye kadar bazen hisse gitmiş oluyor, oysa siz veya seans anında orada bulunacak yazar okur bilen fikri olan düşüncesini açıkladığında 3-4 noktadan test edilip onaylanmış olur hisse diye düşünüyorum.
Seans anlarında topiğimize bekleriz veya biz buraya gelelim hocam derim, bilmem siz ne dersiniz
Gün içinde ben sizin aranıza katılırım, merak etmeyin.... Forum artık Allah emanet... Birşeycikler olmaz inş.;) İyi geceler...
Yorum
-
kardemir d ile ilğili ne önerirsiniz..alış ve satış fiyatı...takas dökümlerini yorumlarmısınız...
Yorum
-
kardemird
fiyat kazancı ve şimdiki değeri ne olması lazım...cevap verirseniz..teşekkür ederim..
Yorum
-
wondelfullife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkardemird
fiyat kazancı ve şimdiki değeri ne olması lazım...cevap verirseniz..teşekkür ederim..
kardemir de durum nedir bilen varmı? 0,54 geçerse güzel şeyler olur dedik ama elmizde patladı:S
Yorum
-
Vedomosti: Altimo Türkiye’den çıkıyorASUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tcell neden yükselmiyor?
RUS Alfa Şirketler Grubu’nda yer alan Altimo’nun Turkcell’deki yüzde 13.2 olan hisselerinin bir bölümünü satacağı bildirildi.
Rusya’nın günlük ekonomi gazetelerinden Vedomosti’de yayımlanan haberde, Altimo Başkan Yardımcısı Kirill Babayev’in Çukurova Telekom Holding’den satın alınan Turcell’in yüzde 6.6’lık hissenin yüzde 1.7’lik bölümü için alıcı bulunduğunu açıkladığı kaydedildi. Altimo’nun Turkcell’in sadece yüzde 4.9’luk hissesini elinde bulunduracağını ve alıcının adını açıklamayan Babayev, satış fiyatının Turcell’in piyasa değerine eşit değerde olacağını söyledi. Haberde, Turcell’in yüzde 1.7’lik hissesinin New York borsasında önceki gün değerinin 169 milyon dolar olduğu belirtildi.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/11232421.asp
Yorum
-
18 Mart kutlamalarına katıldığım için, forumdan uzak kaldım. Sorulara daha sonra cevap vermeye çalışırım. Listedeki senetlerimize kaldığımız yerden devam....;)
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTektu, tam gaz.....;)carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertektuda hedefiniz nedir hocam burdan maliyetlenmek doğrumu acabaKısa vade hedefine yaklaşıldı....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.79 hedef ....
Yorum
Yorum