Koala Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
0.83 GÜNLÜK BB direnci. Bu direç üstünde tutunmayı başarırsa senetteki yükseliş sürecektir.
-
tebrikler üstadım :081:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1. seans itibariyle listemizde tavan kapatan FRIGO var. Yüzde 5 üzerinde pirim yapan ADNAC-GEREL-KARTN-KONYA-KRSTL-SANKO-TEKTU olmuştur.
Yorum
-
Teşekkürler, yine erken bitirmişim teşekkürleri, mahcup oluyorum artık. Verdikerimi ödünç geri alacam , kimse gücenmesin....tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertebrikler üstadım :081:
Yorum
-
120 dk.ta bb direncide (0.69) bu direnç üstünde kapanışlar yapabilrse iyi olur...aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam alntf nasıl görülüyor,yorumlarmısın.tşk.
Yorum
-
Yürü be kozaaa...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKozaa, 1.45 idreincini kırdı. Üstünde tutunmayı başarırsa ilk hedefi 1.57....
1.57 kırılırsa 1.63 direnci yeni hedef. Bu dirençte hacim hareketleri izlenmeli....;)
Last edited by simurg; 16 Mart 2009, 14:59.
Yorum
-
Sorulara akşam zaman ayıracağım.:(ador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam merhaba ben emniş hakkında görüşlerinizi alabilrmiyim. 3.90 lardan aldım bir miktar, şimdi 3,64 lerde.
Yorum
-
Biz hatırlatalım da ......"At binenin, kılıç kuşananın..." demişler....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLINK: 30 dk. ta indikatörler toparlanmaya başladı. 1.58-1.61 bölgesi hacimle geçilirse senette yeni bir yükseliş dalgası başlayabilir...
Yorum
-
Allah razı olsun. Her hangi bir sıkıntı yok çok şükür. Saygı bizden....;)kkapdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUmarım sağlık sorunlarınızı halletmişsinizdir hocam..saygılarımla....
Yorum
-
Güçlü bir trend yakladı. 9.30 üstünde tutundukça tutulabilir... 10.55 kısa vade hedefidir..ctstop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHOCAM MERHABA,
CARFA'lar hakkındaki değerli görüşlerinizi alabilirmiyim?
Yorum
-
3.56 seviylerinden tepki gelebilir. Bu destek hacimli kırılırsa stop yapılmalı.ador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam merhaba ben emniş hakkında görüşlerinizi alabilrmiyim. 3.90 lardan aldım bir miktar, şimdi 3,64 lerde.
Yorum
-
Hocam hoşbulduk,
Tebnk ve snpam hakkında yorum rica edebilirmiyim.Minnet ile kokma gülü, al eline sûseni,
Geçme namert köprüsünden, ko aparsın su seni.
Yatma tilki yatağında, ko yesin aslan seni.
Yorum
Yorum