Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Simurg Hocam valla hiç kusura bakma, teşekkürümü geri alıyorum, bitmiş yine 1 tane lazım oldu, size verdiklerimden birisini yürütüyorum, idare ediverin gari.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Sayın simurg Golts hakkında bir teknik yorum yapabilirmisiniz. Çok güzel kar açıklamasına rağmen hep geri geldi. Yükseliş olurmu yoksa daha bekletirmi? Teşekkürler.
merhaba üsatad nasılsın bikaç gündür seans izleyemedim ereğli 3,22 lere kadar gerilemiş acaba bi bakabilirmisiniz nedir durumuu bi yorum yaparsanız sevinirim bu arada kafanızı fazla şişiriyorum sanırım bunun içinde özür dilerim şimdiden çok tşk ederim
yeni listenizde destek/direnç/stop/hedef leride belirtmek mümkünmüdür
tşk ler
Bugünlerde , foruma bile bakmaya vakit bulamıyorum...:( excel 'i iyi kullanan bir arkadaş bir format hazırlayıp iletirse bana seve seve yapmaya çalışırım.
Sorusu olan arkadaşlar, yanlış anlamasınlar beni, sorulara cevap verecek zamanım olmadı bir kaç gündür. En kısa zamanda sorulara cevap yazacağım. Sevgiler herkese...
Yorum