Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
prkte ve cytas beklentilerimiz doğrultusunda gücünü koruyor. cytas da 1.80- 1.81 bölgesi hacimle geçilirse yükseliş hızalanacaktır. Prkte de ise 1.51 direnci var.
yalnız simurg hocam parkte genelde yükselikrken cytas bu yükselişe biraz seyirci kalıyor. bunun sebebi ne sizce?
Bunun sebebini bilmek için tahtayı yapan biri olmam gekerir. Tahtayı yapan belki mal kaptırdı birilerine onu bekliyor olabilir: parkte ile birleşmesi olacak. Hangi fiyattan olcak vs. belli değil ama sonucunun iyi olcağını düşünüyorum.
endeks konusunda uyarılarımı tekrar yapayım. dün akşam eklediğim grafiklere bakarsanız imkb30 un henüz pozisyon açmak için erken olduğunu göstermeye çalıştım. 33390 desteği var 15. dk ta. Bu destek kırırılsa satışlar yeniden hızlanabilir.
hocam dnzyo da hedefiniz nedir, hekts 0.64 gördü geri geldi ikisi için bir yorumunuz varsa lütfen paylaşabilirmisiniz.
Dnzyo: 1.02 altı işlemler stop yapmak için bir sebep.
Hektas: 0.64 seviyesinde bb direnci var. Bu direnci aşmayı başarırsa yükselişi sürer yoksa 0.60 lı seviylerde bir süre takılacaktır.
Yorum