Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Teşekkür ederim. Valla kusuruma bakmayın iş güç derken unutmuşum hangi linki yeniden ekleyeyim..?
sayın simurg unutmuş olabileceginizi tahmin etmiştim,kusurluk bir durumda yok,bizler için bu kadar emeginizin yanında istegim ancak sizin için angarya sayılabilir..tekrar teşekkür ederim.link dedigim şeyler grafik linkleri,borsa okulu kısmındaki grafik çizimi topigi ve trend kavramı topigindeki grafik linkleri..
tekrar teşekkür ederim,eger unutursanız hatırlatmayı zul addetmem..
sayın simurg unutmuş olabileceginizi tahmin etmiştim,kusurluk bir durumda yok,bizler için bu kadar emeginizin yanında istegim ancak sizin için angarya sayılabilir..tekrar teşekkür ederim.link dedigim şeyler grafik linkleri,borsa okulu kısmındaki grafik çizimi topigi ve trend kavramı topigindeki grafik linkleri..
tekrar teşekkür ederim,eger unutursanız hatırlatmayı zul addetmem..
Şimdi hatırladım... En kısa zamanda ilgileneceğim..Sevgiler, selamlar.
Yorum