Hocam Dgate Yorumunuz.0.96 Kirildi Diyebilirmiyiz.tşk
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
0.95 14 günlük h.o desteği. şimdilik üstünde tutunmuş.Hacimli satış gelmedikçe tutulabilir. İndikatörlerin çoğu negatif olsada moment. kuyruğu kaldırmış. Boşuna değildir umarım...BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Dgate Yorumunuz.0.96 Kirildi Diyebilirmiyiz.tşk
Yorum
-
hocam çok teşekkür ederim. iyi haftasonları.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurce: sığ tahtaya sahip. Spek tahtada güçlü görünüyor.Daha önce de yazmıştım. Spek ne isterse o olur.Şimdilik kafayı kaldırdı. Bb direncini zorluyor. 19.80 kısa hedef durumunda.
Gübrf:22.20 aşılırsa pozisyon açılabilir.Şimdilik izlenmeli...
Isgsy:Günlükte indikatörleri iyi duruyor.Tutulabilir...
otkar:Bb direncinden kapandı.P.tesi de güçlü alımlar gelirse mutlaka tutulmalı.6.75 stop..
krtek: 0.37 direnci kırılmadan pozisyon açılmamalı.
thayao:4.76 kırılmadıkça tutulmalı...
Yorum
-
tşk. size de....serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam çok teşekkür ederim. iyi haftasonları.
Yorum
-
teşekkürler hocam...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertrkcm: Günlükte boligner bandı daralmış. alt bandı aşı denemişler ama kırmamışlar cuma günü. 0.93 seviyesine kadar izlenmeli. 0.93 seviyesi hacimli geçilirse senette pozisyon açılmalı.Henüz olgunlaşmamış...
Yorum
-
gubrf i okumuştum hocam ikisi için de teşekkürlersimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Fonfk:kkapdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeğerli hocam FONFK ve VAKKO yorumunuz nelerdir..

Bildiğiniz gibi senet dip seviylerinde taban oluşturmaya çalışıyor. günlük grafiğine baktığımızda macd ve aroon indikatörü al vermiş. Stch de ise bir düzeltme var. Aynı zamanda stch ile hisse trendi arasında pozitif uyumsuzluk söz konusu. 14 günlük h.o üstünde tutunmaya çalışıyor. Bu destek hacimli kırılmadığı sürece tutulmalı diyorum. 4.05 bölgesi hacimli geçilirse senette güzel hareketler görülecektir.
Vakko:

Cuma günü iyi yükseldi. Günlük bb direncinde kapandı. bu direnç hacimle geçilirse senet kopar. Bu direnç kırılmazsa 0.31 desteğine kadar düzeltme gelecektir. inkikatörler oldukça iyi duruyor.BOL KAZANÇLAR...
Yorum
-
teşekkür ederim kıymetli hocam, imzamı şiarım eyleyip bekleyeceğim....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFonfk:

Bildiğiniz gibi senet dip seviylerinde taban oluşturmaya çalışıyor. günlük grafiğine baktığımızda macd ve aroon indikatörü al vermiş. Stch de ise bir düzeltme var. Aynı zamanda stch ile hisse trendi arasında pozitif uyumsuzluk söz konusu. 14 günlük h.o üstünde tutunmaya çalışıyor. Bu destek hacimli kırılmadığı sürece tutulmalı diyorum. 4.05 bölgesi hacimli geçilirse senette güzel hareketler görülecektir.
Vakko:

Cuma günü iyi yükseldi. Günlük bb direncinde kapandı. bu direnç hacimle geçilirse senet kopar. Bu direnç kırılmazsa 0.31 desteğine kadar düzeltme gelecektir. inkikatörler oldukça iyi duruyor.BOL KAZANÇLAR...
Yorum
-
TEŞEKKÜRLER HOCAM .BEKLEYELİM BAKALIMsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.95 14 günlük h.o desteği. şimdilik üstünde tutunmuş.Hacimli satış gelmedikçe tutulabilir. İndikatörlerin çoğu negatif olsada moment. kuyruğu kaldırmış. Boşuna değildir umarım...
Yorum
-
prkte:stch, yeni al verdi, 0.68 desteği kırılmadıkça tutulmalı.murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam prkte vakko mmartı bu haftaki yorumunuzu ala bilirmiyim teşekkurler
mmart:sıkıştı tutmakta yarar var.0.35 direncini kırsa rahatlayacak...
Yorum
-
ayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Bagfs ne durumda.Tşk.
üst kanalda tutunamadı. Şirketten gelen fyat düşürme haberi bir süre daha etkileyebilir.Trend yönü şimdilik aşağı..
Yorum

Yorum