Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
düşündümde bence senin kafan güzel bu ülkede banka batarsa yakın zamanda allah esirgesin hoş olmaz mesele asyab değil boşvermem ben ayrıca yaptığım işleri önemserim risk seviyorum haklısın çok risk çok kazanç yada kayıptır
düşündümde bence senin kafan güzel bu ülkede banka batarsa yakın zamanda allah esirgesin hoş olmaz mesele asyab değil boşvermem ben ayrıca yaptığım işleri önemserim risk seviyorum haklısın çok risk çok kazanç yada kayıptır
sayın hocam, arçelikte değişiklik var mı? yorumlayabilirseniz çok sevinirim. kaçta stop yapmalı? ben seans saatlerinde okuldayım. sürekli takip edemiyorum. yarın borsanın yönü yukarı mı bekleniyor? ne diyor grafikleriniz? şimdiden teşekkürler...
sayın hocam, arçelikte değişiklik var mı? yorumlayabilirseniz çok sevinirim. kaçta stop yapmalı? ben seans saatlerinde okuldayım. sürekli takip edemiyorum. yarın borsanın yönü yukarı mı bekleniyor? ne diyor grafikleriniz? şimdiden teşekkürler...
Yarın yukarı yönlü bir hareket olacak: yüzde 3 civarlarında olacağını düşünüyorum. şu duruma göre. arcelikte stch henüz sat vermedi.Macd iyi. diğer trend indikatörleri de düzelirse 1.74 hedef olacaktır. 1.50 hacimli kırılmadıkça tutulmalı senet.
Yarın yukarı yönlü bir hareket olacak: yüzde 3 civarlarında olacağını düşünüyorum. şu duruma göre. arcelikte stch henüz sat vermedi.Macd iyi. diğer trend indikatörleri de düzelirse 1.74 hedef olacaktır. 1.50 hacimli kırılmadıkça tutulmalı senet.
pariteler ve futureler gevşemiş. Endeks tahminizi yüzde 1.5 olrak revize ediyoruz...
Deutsche Bank Tarafindan Yayinlanan Bir Raporda Turkiye'de Dun Aciklanan Tufe
Rakamlarinin Piyasa Beklentilerinin Altinda Kaldigina Dikkat Cekilerek Bu
Rakamlarin Tcmb'nin Bu Ay Yapilacak Toplantisinda Faiz Oranlarini Yarim Puan
Indirecegi Beklentilerini Guclendirdigi Ifade Edildi.
peki ilerisi icin ne dusunuyorsunuz KRDMDicin iyi olurmu saglam biliyorum ama dogrumu biliyorum bu tartısılır.TESEKKURLER.ayrıca endex tahmininiz süperdi hocam
Yorum