Vanet 5,90 I Gördü 5,75 Ilk Seans Kapandi Aşşaği Düşnce Hemen Toplaniyo Ne Olacak Daha
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Viking günlük grafikte sat vermiş durum da. Haftalık garfiği ise iyi sayılır. Trend de bir kırılma yok. Karel ise Tknik açıdan dip görünüyor, Uzun vade için portföye alınabilir.iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn; Simurg sitenize yeni üye oldum bir süredir mesajlarınızı takip etmekteyim. Bilginizi ve fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. VKING ve KAREL orta vade düşünceleriniz nedir acaba.
Yorum
-
Eğer elinizde varsa tutun, yoksa buralardan maliyetlenmeyin...CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVanet 5,90 I Gördü 5,75 Ilk Seans Kapandi Aşşaği Düşnce Hemen Toplaniyo Ne Olacak Daha
Yorum
-
hatırlarsanız daha önce analizni yapıp beklentilerimiz yazmıştım. Nükleer enerji ihaleleri ile Park gurubunun ilgilenmesi hisseyi olumlu etkileyecektir. Bu fiyatlar pozs. için elbette uygun. Eğer poz. var iste uzun vade taşımanız faydanıza olacaktır.matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterceytaş ın son durumu hakkındaki bi anakliziniz varmı acaba. kağıt almak için uygun fiyat olarak algılamak doğru olurmu.
Yorum
-
daha önceki analizinize katılarak pozisyon almıştım. son yorumunuzla pozisyonumu teyit ettiğiniz için teşşekür ederim. bir miktar daha almaya karar verdim.
emeğinize karşılık teşekkürü borç biliyorum.dehalar fikirleri, zekiler olayları, aptallarsa kişileri tartışır.
Yorum
-
teşekkür ederim sn. matei, Bol kazançlar..matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha önceki analizinize katılarak pozisyon almıştım. son yorumunuzla pozisyonumu teyit ettiğiniz için teşşekür ederim. bir miktar daha almaya karar verdim.
emeğinize karşılık teşekkürü borç biliyorum.
Yorum
-
Ibtyo teknik açıdan olumlu görünüyor, dikkatimi çekti. Takibe alalım..
Yorum
-
CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSyn Simurg Enkai Baya Hareketli 20,50 Ye çok Rahat Geldi Teknik Açidan Incelermisin Neler Olur Daha

Hisse yükseliş trendinde. Haftalık usd grafiğine baktığımızda, 17.44 cent (20.50) üst boligner direnci olarak karşımızda. Burayı hacimli geçememesi durumda , düzeltem yapacaktır. Düzeltme ilk desteği 18.50 2.destek ise 17. 70 tir. Bol kazançlar.
Yorum
-
iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn; Simurg Pkart ile ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim bu yükseliş daha ne kadar devam eder sizce
Göstergeler olumlu seyrediyor. orta vade içinde 3.60 lardaki direnci kırarsa 4.70 test eilebilir.
Yorum
-
Her dk. a analiz olmaz kardeş... Dikkat çeken hisseler ve analizleri bölümünde geçtiğimiz haftalarda incelemiştim. Oraya bakabilirsiniz. Bol kazançlar.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersyn simurg 3,04 den kavpaya girilirmi ne dersin tahminlerin analizin
Yorum
Yorum